fbpx

Γίνε ο …εύστοχος «κυνηγός»: 15 super tip για να ρίξεις όποια …βάλεις στο μάτι!

Γίνε ο …εύστοχος «κυνηγός»: 15 super tip για να ρίξεις όποια …βάλεις στο μάτι!

Ο άντρας είναι κυνηγός έτσι λένε… Αλλά τι κυνηγός είσαι αν δεν μπορείς να ρίξεις όποια βάλεις στο μάτι στη σημερινή έξοδο;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 36 χαρακτηριστικά σου δείχνουν αν και πόσο συμπαθής είσαι!

 

Δες λοιπόν 15 super tips για να καταφέρεις να έχεις επιτυχία στο στόχο σου και να φύγεις με παρέα από το κλαμπ!

 

 1. Πρόσεξε την στάση του σώματος σου

Αν θέλεις να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος και να τραβάς τα γυναικεία βλέμματα χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο φρόντισε όταν περπατάς να έχεις ίσιο το σώμα σου έξω το στήθος σου και να μην κάθεσαι με σκυμμένο το κεφάλι. Έτσι θα δώσεις στους γύρω σου την αίσθηση της σταθερότητας την υπερηφάνεια αλλά φυσικά και την εμπιστοσύνη.

 

 

 1. Φρόντισε την υγιεινή σου

Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να μυρίζεις οπότε το μπάνιο είναι άκρως απαραίτητο. Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το να περιποιείσαι τα μαλλιά και τα μούσια σου. Είτε έχεις γένια είτε όχι θα πρέπει να ξυρίζεσαι τακτικά ώστε να δείχνει καθαρό και φωτεινό το πρόσωπο σου.

 

 1. Κάνε την πρώτη κίνηση

Όταν ξεκινάς εσύ με την πρώτη κίνηση δείχνεις πως έχεις αυτοπεποίθηση κάτι που οι γυναίκες το θαυμάζουν εξαιρετικά. Είτε πας απλά να της μιλήσεις είτε θέλεις να κανονίσεις ένα ραντεβού φρόντισε να πας με τον αέρα του νικητή χωρίς όμως να δείχνεις και έπαρση.

 

 

 1. Να έχεις θετική ενέργεια

Σίγουρα το να εκπέμπεις θετική ενέργεια είναι άκρως ελκυστικό. Κάνει τους άλλους να χαμογελούν και αυτομάτως αποκτούν πιο ευχάριστη διάθεση δίνοντας μεγαλύτερη βάση σε αυτά που λες και στον τρόπο σου.

 

 1. Χρησιμοποίησε σωστά την φωνή σου

Γενικότερα μια πιο βαθιά φωνή μας τραβάει την προσοχή και αφήνει ένα μυστήριο σε αντίθεση με τις πολύ ψηλές φωνές που δεν αφήνουν και τις καλύτερες εντυπώσεις. Οπότε παίξε με την φωνή σου για να την κάνεις να σε προσέξει.

 

 1. Μην τα παρατάς

Αρκετοί είναι εκείνοι που απογοητεύονται και καταλήγουν να σκέφτονται πως δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα επάνω τους για να αρέσουν στους άλλους. Ισχύει όντως όμως αυτό ή είναι απλά μία δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι τεμπέληδες; Ότι και να γίνει μην σταματάς να προσπαθείς.

 

BFGPK8 Man flirting for woman

 

 1. Να έχεις χιούμορ

Δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα και τόσο σοβαρά. Με το χιούμορ θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολα να κατακτήσεις μια γυναίκα καθώς θα την κάνεις να περνάει καλά και όχι να σκέφτεται γιατί έχεις μούτρα και τι μπορεί να είπε ή έκανε.

 

 1. Να είσαι αυθόρμητος

Επιπλέον η αίσθηση της επικινδυνότητας μας ενθουσιάζει πολύ και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις ότι τρέλα σου έρθει στο κεφάλι. Μπορείς πολύ απλά να είσαι αυθόρμητος τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις σου.

 

 1. Παίξε με το χαμόγελο σου

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι πάντα πολύ σαγηνευτικό. Βέβαια άλλο το να χαμογελάς γοητευτικά και άλλο το να σε ακούει όλο το μαγαζί. Το αυθεντικό χαμόγελο είναι πάντα πιο όμορφο.

 

 

 1. Να οδηγείς ένα περιποιημένο αυτοκίνητο

Αν δεν μπορείς να έχεις ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο φρόντισε το δικό σου να είναι περιποιημένο καθαρό και γυαλιστερό. Έτσι θα μπορέσεις να της τραβήξεις την προσοχή δίνοντας της την αίσθηση ότι είσαι υπεύθυνος καθαρός και λατρεύεις την φινέτσα.

 

 1. Να δείχνεις ενδιαφέρον

Είναι προτιμότερο να ακούς παρά να μιλάς. Δείξε ενδιαφέρον με το να κάνεις ερωτήσεις οι οποίες φυσικά δεν θα φέρνουν σε δύσκολη θέση την κοπέλα που είναι μαζί σου και γίνε ένας καλός ακροατής.

 

 1. Να είσαι ενημερωμένος για … μερικές συνταγές

Δεν λένε τυχαία ότι ο έpωτας περνάει από το στομάχι και προφανώς αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άνδρες. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα απλά μαγείρεψε της και θα είσαι βασιλιάς στα μάτια της. Δεν χρειάζονται τρελά πράγματα απλά μάθε όσες μπορείς ακόμη και τις πιο εύκολες.

 

 

 1. Να είσαι κοινωνικός

Αυτό δεν σημαίνει να ανεβάζεις κάθε τρεις και λίγο selfies στο Facebook αλλά να μην είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου. Βγες διασκέδασε και μίλα στους γύρω σου. Όλο και κάτι θα κερδίσεις από μια συζήτηση ενώ θα δείχνεις ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας.

 

 1. Να δείχνεις σκεπτικός

Το μυστήριο πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Δώσε βάση σε αυτά που λένε όσοι βρίσκονται στην παρέα σου και κυρίως στα όσα λέει η κοπέλα που σε ενδιαφέρει και μάζεψε ότι πληροφορίες μπορούν να σου φανούν χρήσιμες.

 

 1. Να έχεις πάθος

Το να δείχνεις σε μια συζήτηση το πάθος που έχεις για την μουσική για κάποια ταινία ακόμη και για την ομάδα σου με όμορφο πάντα τρόπο σε κάνει να μην φαίνεσαι ντροπαλός και ότι δένεσαι με ότι σου αρέσει χωρίς να ντρέπεσαι να το δείξεις σε όλους.