fbpx

Γιατί οι πολλές ωραίες γυναίκες είναι απόμακρες

Γιατί οι πολλές ωραίες γυναίκες είναι απόμακρες

Πόσες φορές έχεις δει γυναίκα σε μια παρέα στο μπαρ ή κάπου αλλού που είναι πανέμορφη και θέλεις να κάνεις κάτι μαζί της αλλά εκείνη σου δείχνει απόμακρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι κάνεις όταν δεις ξαφνικά την σέξι γειτόνισσα στη πόρτα σου;

 

Πολλές είναι οι φορές που όλοι μας έχουμε δει τέτοια γυναίκα. Ωστόσο αυτές οι γυναίκες δεν απορρίπτουν μόνο εσένα αλλά πολλούς άλλους επειδή πολύ απλά είναι απόμακρες!

Γιατί όμως πολλές ωραίες γυναίκες είναι απόμακρες;

 

  1. Δεν κάνουν φλερτ

Οι σχέσεις ξεκινούν με το φλερτ! Χωρίς αυτό σχέσεις δεν γίνονται…Οι γυναίκες λοιπόν που αποζητούν κατευθείαν την συντροφικότητα παραλείποντας το παιχνίδι όσο όμορφες και να είναι δεν πρόκειται να είναι «ελκυστικές» για κανέναν που απλά επιθυμεί να «παίξει» κατά αρχάς και στην συνέχεια να σοβαρευτεί.

 

  1. Έχουν έντονη σοβαροφάνεια

Συνήθως βγάζουν προς τα έξω μια γυναίκα σοβαρή και όχι παιχνιδιάρα. Βγάζουν μια γυναίκα αυτόνομη και αυτάρκη. Ωστόσο εσύ ψάχνεις μια γυναίκα γελαστή και ανέμελη μια γυναίκα ενεργητική που παίρνει πρωτοβουλίες τόσο στην δουλειά όσο και στην ζωή ενώ εκείνες δείχνουν πολύ σοβαρές και υπεύθυνες για μια ρουτινιάρικη ζωή

 

  1. Ζούνε συμβατά

Οι απόμακρες γυναίκες συνήθως ζούνε βαρετά συμβατά δείχνοντας ότι δεν έχουν ανάγκη τις σχέσεις αντίθετα με άλλες που έχουν μια ζωή πλούσια σε ταξίδια και περιπέτειες!