fbpx

Γιώργος Ευριπίδου: Οι γυναίκες με αγαπούν και τις ευχαριστώ!

Γιώργος Ευριπίδου: Οι γυναίκες με αγαπούν και τις ευχαριστώ!

Ο Γιώργος Ευριπίδου είναι από την είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστός μετά από τη συμμετοχή του στα καλλιστεία για την ανάδειξη του Mr Cyprus. Φυσικά στο ενεργητικό του έχει πολλές φωτογραφίσεις και πασαρέλες. Όπως μας λέει και ο ίδιος προτιμάει να μιλάνε οι άλλοι για αυτόν είτε θετικά είτε αρνητικά γιατί μέσα από τα αρνητικά σχόλια μαθαίνεις και ψάχνεις το τι έχεις κάνει λάθος …!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: O Νίκος Παλαμάρας είναι ψυκτικός και αθλητής από επιλογή, αλλά …μοντέλο από τύχη!

 

Είναι όμορφος με άψογες αναλογίες και ταυτόχρονα αρκετά συνεσταλμένος. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα.

 

 

  • Πως επέλεξες να γίνεις μοντέλο;

Ήταν όνειρο ζωής; «Όνειρο ζωής δεν ήταν γιατί δεν γνώριζα μικρός ότι μεγαλώνοντας θα γίνω μοντέλο. Απλά αγαπώ τον αθλητισμό και σέβομαι το σώμα μου. Στην πορεία μέσα απo την διάπλαση του κορμιού μου  με την προτροπή κάποιων φίλων  από το χώρο της μόδας  και του αθλητισμού  αποφάσισα να ακολουθήσω το επάγγελμα του μοντέλου».

 

 

  • Θα ήθελα να μου πεις για την εμπειρία Mr.Cyprus. Είναι κάτι που μετάνιωσες;

«Από την στιγμή που αποφάσισα να πάω στο διαγωνισμό αυτό δεν το μετάνιωσα. Ήξερα που πήγαινα και τι θα έκανα. Απεναντίας μέσα από το παιχνίδι αυτό έκανα νέες γνωριμίες  με έμαθε ο κόσμος και μου ανοίχτηκαν επαγγελματικοί δρόμοι .

 

 

Ο Γιώργος Ευριπίδου προσέχει τη διατροφή του  γυμνάζεται αρκετά καθώς οι απαιτήσεις ενός επαγγελματία μοντέλου επιτάσσει να είναι πάντα σε φόρμα.

 

 

  • Πως σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σου έχει τύχει κάποιο παράξενο φλερτ;

«Οι γυναίκες με αγαπούν. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς το άτομο μου είναι ποικίλες . Και τις ευχαριστώ για την αγάπη τους. Φλερτ υπήρχαν και πριν γίνω γνωστός. Αλλοίμονο αν δεν υπήρχε και το φλερτ στη ζωή μας. Θα ήμασταν ξενέρωτοι.

 

 

Αναφορικά με κάποια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της δουλειάς ό Γιώργος τονίζει ότι με το χιούμορ μπορεί να την καλύψει!