fbpx

Γυμνασμένη ή απλώς fit την θέλουμε την γυναίκα;

Γυμνασμένη ή απλώς fit την θέλουμε την γυναίκα;

Βέβαια γούστα είναι αυτά που θα έλεγε ο παππούς μου αλλά το ερώτημα τίθεται καίριο: Τι είδους γυναίκα προτιμάμε; Γυμνασμένη ή αγύμναστη; Και αμέσως έρχεται το επόμενο ερώτημα: Οι γυμνασμένες γυναίκες χάνουν τη θηλυκότητα τους;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 9 super tips για να τη ρίξεις σίγουρα μόνο από το …κινητό!

 

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ωστόσο οι περισσότεροι άνδρες δεν θα ήθελαν να αγκαλιάζουν ένα κορμί που στο μόνο που διαφέρει από το δικό τους είναι τα …βυζιά και το… Οι υπερβολικά γυμνασμένες γυναίκες συνήθως απωθούν τους περισσότερους άντρες ακόμα και εκείνους που είναι υπερβολικά γυμνασμένοι! Ο λόγος σύμφωνα με τις περισσότερες γνώμες είναι ότι χάνετε η θηλυκότητας της γυναίκας!

Αλήθεια όμως τι είδους γυναίκες προτιμούν οι περισσότεροι άντρες; Ούτε τις εντελώς αγύμναστες αλλά ούτε και τις πολύ γυμνασμένες. Οι περισσότεροι θέλουν τις γυναίκες fit δηλαδή εκείνες που γυμνάζονται μεν αλλά όχι υπερβολικά. Εκείνες που προσέχουν τη διατροφή τους και διατηρούν το κορμί τους και χωρίς να γυμνάζονται. Θέλουν τη γυναίκα «γατούλα» χαλαρή να κουρνιάζει δίπλα τους και όταν χαϊδεύουν στομάχι να μην πιάνουν ένα σκληρό 6pack.

Σε γενικές γραμμές η υπερβολή δεν κάνει καλό ούτε στη γυναίκα ούτε στον άντρα. Ωστόσο στον άντρα δεν «χτυπάει» τόσο λόγω του φύλου. Στη γυναίκα είναι διαφορετικά και έχει να κάνει καθαρά με τη θηλυκότητα και το άγγιγμα!