fbpx

Αυτή είναι η εταιρία αυτοκινήτου που αναζητήθηκε περισσότερο στη Google

Αυτή είναι η εταιρία αυτοκινήτου που αναζητήθηκε περισσότερο στη Google

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαπιστώσει κανείς πόσο δημοφιλής είναι μια εταιρεία ή πόσο αγαπητό ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Ένας από αυτούς είναι και το πλήθος των αναζητήσεών τους στις μηχανές που υπάρχουν για το σκοπό αυτό στο διαδίκτυο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα αυτοκίνητα θα θυμίζουν …μαχητικά – Δες πως το παρμπρίζ θα αντικαταστήσει το ταμπλό! (Video)

 

Για τις αυτοκινητοβιομηχανίες λοιπόν και  με βάση τα δεδομένο που συνέλεξε η Google και έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του χάρτη η ασφαλιστική εταιρεία Veygo από τις 171 συνολικά χώρες του κόσμου στις 51 η πρώτη σε αναζητήσεις είναι η Toyota. Το ενδιαφέρον είναι πως είναι στην κορυφαία θέση και σε σημαντικές αγορές, όπως αυτές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Νότιας Αφρικής κ.λπ.

 

 

Δεύτερη στην κατάταξη αυτή, καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση σε 25 χώρες ήταν η BMW και σε μικρή απόσταση πίσω της (πρωτιά σε 23 χώρες) η Mercedes. Στα αξιοσημείωτα είναι η πρώτη θέση της Lamborghini σε συνολικά 12 χώρες, μεταξύ αυτών και η… Βενεζουέλα ενώ η Tesla είχε πρωτιές σε 7 χώρες, με μια από αυτές να είναι η Κίνα.

Στον αντίποδα ελάχιστοι έψαξαν την Acura ή την Chrysler, καθώς και την Pagani. Ούτε καν από περιέργεια, μιας και η τελευταία ελάχιστους μπορεί να ενδιαφέρει για αγορά μοντέλου της.

CNN