fbpx

Δες πως είναι οι βίλες κάτω από το νερό αξίας 2.000.000

Δες πως είναι οι βίλες κάτω από το νερό αξίας 2.000.000

Ένας από τους πιο ακριβούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο είναι το Dubai. Εδώ έρχονται όσοι θέλουν να ξοδέψουν εξωφρενικά χρηματικά ποσά. Εδώ όσοι θέλουν να επενδύσουν. Εδώ μπορούν να συμβούν τα πάντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα κρυμμένα μυστικά 20 νησιών της χώρας μας

 

Η νέα εμμονή στην πόλη αυτή των αντιθέσεων ακούει στο όνομα σπίτια κάτω από το νερό. 40 εκπληκτικές βίλες με γυάλινους τοίχους χτίζονται ήδη μέσα στη θάλασσα ως μέρος του πρότζεκ Floating Seahorse Signature Edition. Βρίσκονται στο νησί Μονακό, στον κόλπο του Dubai, εκεί που είναι και το γνωστό πολυτελές resort Heart of Europe, και η πρόσβαση γίνεται μόνο με ελικόπτερο ή σκάφος.

 

Οι μοναδικές αυτές κατοικίες είναι εμπνευσμένες από την κουλτούρα των Ηνωμένων Εμιράτων και θα είναι έτοιμες μέσα στο 2018. Η καθεμιά είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα, δύο πάνω από το νερό, με δωμάτια, κουζίνα, καθιστικό  πισίνα, ιδιωτική μαρίνα για τα σκάφη, πισίνα και ατελείωτη θέα στον κόλπο και ένα κάτω από αυτό, στο οποίο θα βρίσκονται δύο υπέροχες σουίτες, μπάνια και ένας χώρος ψυχαγωγίας. Με άλλα λόγια οι κάτοικοι των σπιτιών αυτών θα είναι σαν να ζουν σε μεγάλο ενυδρείο. Συναρπαστικό ακούγεται.

 

 

Όσο για την τιμή; Τα ονειρικά αυτά σπίτια πωλούνται το καθένα 2 εκατομμύρια δολάρια. Αναμένεται μάλιστα να γίνουν ανάρπαστα.