fbpx

Δες πως είναι ο πιο πολυτελής «πύργος» που στοίχησε …μόλις 147,300,000

Δες πως είναι ο πιο πολυτελής «πύργος» που στοίχησε …μόλις 147,300,000

Τα εγκαίνια του Market Square Tower, του περίφημου πύργου των 153 μέτρων, των 40 ορόφων και των 463 διαμερισμάτων στο κέντρο του Χιούστον, στο Τέξας, ήταν από τα αρχιτεκτονική γεγονότα του προηγούμενου έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή την έπαυλη στο Shelter Island της Μοντάνα θα ήθελες να την έχεις! (Video)

 

Και σε αυτό δεν έπαιξε μόνο ρόλο η αρχιτεκτονική και η υπέρμετρη πολυτέλεια στο εσωτερικό του πύργου που βοήθησε τα μέγιστα στη διαφήμιση του όσο η περίφημη πισίνα με τον γυάλινο πάτο στην κορυφή του κτιρίου, από την οποία, στο σημείο που προεξέχει, ο επισκέπτης κολυμπάει στην κυριολεξία πάνω από το κενό των 151,79 μέτρων (για την ακρίβεια), δημιουργώντας του πραγματικά την αίσθηση ότι πετάει.

 

 

Αυτή η πανέξυπνη ιδέα των αρχιτεκτόνων του γραφείου Jackson & Ryan Architects,όπως επίσης και η κατασκευή ακόμα μία εντυπωσιακής πισίνας με καμπάνες, φοίνικες και υπαίθριου μπαρ στον 4ο όροφο, έδωσε μία νέα luxurious πνοή σε ολόκληρη την μεγαλούπολη και κυρίως στο κέντρο της, το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και από τα πλέον θελκτικά για τον κόσμο και την αγορά.

 

 

Το Market Square Tower, μία επένδυση $147,300,000, είναι στην ουσία ένα συγκρότημα πολυτελών και υπερπολυτελών διαμερισμάτων, 463 για την ακρίβεια, τα οποία διατίθενται είτε προς ενοικίαση είτε προς πώληση. Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.800 δολάρια το μήνα για τους πρώτους ορόφους και φτάνουν τα 18.715 για τα ρετιρέ, ενώ το κόστος μηνιαίας μίσθωσης για κάποια από αυτά μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 30.000 δολάρια, με τις έξτρα παροχές. Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα προς τις λεωφόρους και τα γύρω πάρκα του Χιούστον, ενώ τα 20 εκατοστών πάχους ακρυλικά τζάμια προστατεύουν τους εσωτερικούς χώρους από την εναλλαγή της εξωτερικής θερμοκρασίας, κάνοντας τη διαμονή απολαυστική από πλευράς κλίματος.

 

 

Το Market Square Tower απευθύνεται κυρίως στον επιχειρηματικό κόσμο του Χιούστον, μίας από τις πιο πλούσιες -και ταχέως αναπτυσσόμενες- μεγαλουπόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι υπηρεσίες, οι ανέσεις και η εμπειρία απολαύσεων που προσφέρει στους φιλοξενούμενους του ξεπερνά σε πολλά χαρακτηριστικά του αντίστοιχες υπηρεσίες και προσφορές άλλων διασήμων πύργων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από τις δύο πισίνες και όλες τις σχετικές υπηρεσίες γύρω από αυτές, στο Market Square Tower οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν από κλειστό γήπεδο μπάσκετ και χώρους για BBQ ως γυμναστήριο, σάουνα, σπα, χώρους για μπιλιάρδο, πόκερ, εξομοιωτή γηπέδου γκολφ, παιδικό σταθμό, σούπερ μάρκετ, χώρους συσκέψεων και φυσικά εστιατόριο και μπαρ.

Επιπλέον, οι δύο τελευταίοι όροφοι με την περίφημη πισίνα αποτελούν έναν σημαντικό πόλο έλξης για εκδηλώσεις και πάρτυ, έχοντας πάντα σε «πιάτο» ολόκληρο σχεδόν το Χιούστον.