Δες πως μαγειρεύονται τα καλύτερα ζυμαρικά με θαλασσινά ever!

Δες πως μαγειρεύονται τα καλύτερα ζυμαρικά με θαλασσινά ever!

Όταν βλέπεις να αφήνει το ελάχιστο κομμάτι βούτυρο στο βαθύ τηγάνι η μαγείρισσα στη κουζίνα στο Στέκι του Βασίλη στη Περαία της Θεσσαλονίκης, δεν φαντάζεσαι τι υλικά θα ακολουθήσουν και πόσο νόστιμος θα είναι ο τελικός συνδυασμός.

 

 

Το Activeman.gr πήγε στο Στέκι του Βασίλη και μπήκε στη κουζίνα για να δει πως γίνεται αυτή η μοναδική σπεσιαλιτέ ζυμαρικά –εν προκειμένω βίδες- με θαλασσινά. Ένα φαγητό που δεν μοιάζει με κανένα απλώς ζυμαρικό με θαλασσινά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μεζέδες ιδιαίτεροι και νόστιμοι δίπλα στη θάλασσα στο Στέκι του Βασίλη

 

Οι βίδες προτιμούνται ως ζυμαρικά επειδή κρατούν ανάμεσα τους τη γεύση του συνδυασμού θαλασσινών και μπαχαρικών.

Πρώτα σοτάρετε το κρεμμύδι και μετά αρχίζουν τα θαλασσινά να πέφτουν καθ΄ ομάδες στο τηγάνι ανάλογα με τον χρόνο που χρειάζονται. Όλα αυτά σοτάρονται

 

 

Λίγο πριν ετοιμαστούν και προς το τέλος η μαγείρισσα ρίχνει τις βίδες που έχει μισοψήσει νωρίτερα.

Στο τέλος μπαίνει η κρέμα γάλακτος και αφού βράσει για λίγο ώστε να «δέσουν» όλα τα υλικά είναι έτοιμο!