fbpx

Δες πως φοράς στιλάτα τα λευκά σου ρούχα όλες τις ώρες της ημέρας

Δες πως φοράς στιλάτα τα λευκά σου ρούχα όλες τις ώρες της ημέρας

Το λευκό είναι ωραίο τον χειμώνα, αλλά πολύ καλύτερο το καλοκαίρι και μάλιστα τονίζει το μαύρισμα σου.

Όμως τα λευκά σου μπλουζάκια, βερμούδες, παντελόνια και πουκάμισα πρέπει να γνωρίζεις να τα συνδυάζεις σωστά ώστε να είσαι στιλάκι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα φορέσεις στιλάτα πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι

 

Το λευκό T-shirt είναι ένα αντρικό ρούχο που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και φυσικά είναι το πιο εύκολο ρούχο, το οποίο συνδυάζεται με τα πάντα και μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

 

 

Το λευκό Tshirt μπορεί να φορεθεί με ένα μοντέρνο μονόχρωμο κοστούμι και είναι πολύ βολικό ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν η δουλειά σου απαιτεί να φοράς κοστούμι μπορείς να φορέσεις ένα στενό παντελόνι ή chinos το λευκό Tshirt και το αντίστοιχο σακάκι.

Μια φαρδιά λευκή μπλούζα μπορεί να φορεθεί με ένα στενό jean για τις καθημερινές βόλτες. Προτίμησε να είναι λίγο φαρδιά και μακριά, ώστε να πέφτει όμορφα πάνω από το jean. Μπορείς να το γυρίσεις ελαφρά κάτω το παντελόνι και να φορέσεις τα sneakers σου.

 

 

Αν θέλεις ένα σύνολο το οποίο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά και να μπορείς να μείνεις έξω μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από το σπίτι, τότε βάλε ένα παντελόνι και ένα λευκό T shirt.

Η jean βερμούδα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο και αυτό που φοράς σίγουρα στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις με τι θα το συνδυάσεις, γιατί μπορείς απλά να βάλεις το λευκό μπλουζάκι σου και τα sneakers.

Ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή με ένα ζευγάρι loafers για ένα προσεγμένο επαγγελματικό look.