fbpx

Δες πως φτιάχνουν το εσωτερικό μιας Bugatti

Δες πως φτιάχνουν το εσωτερικό μιας Bugatti

Η Centodieci μπορεί να βασίζεται στη Chiron, όμως η τιμή της των 8,0 εκατομμυρίων ευρώ την απομακρύνει σημαντικά από την τελευταία. Γεγονός που φυσικά πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εμφανές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η πιο armor Aston Martin Vantage που προκαλεί …ηλεκτροσόκ

 

Τόσο εκτός όσο και εντός και αυτός είναι και ο λόγος που οι σχεδιαστές της γαλλικής εταιρείας του ομίλου της Volkswagen έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του εσωτερικού της.

 

 

Έτσι τα καθίσματα μπορεί να είναι τα ίδια με αυτά της Chiron αλλά η δερμάτινη επένδυσή τους με το προαιρετικό λογότυπο της μάρκας παραπέμπουν σε αυτά της EB110, την πρώτη Bugatti της σύγχρονης εποχής.

 

 

Προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το λογότυπο οι εξειδικευμένοι τεχνίτες χρειάζονται πέντε(!) μέρες, ενώ επένδυση ανάλογη με αυτή των καθισμάτων υπάρχει από τις πόρτες και τον ουρανό μέχρι και στα πατάκια.

 

 

Φυσικά η συναρμογή παντού πρέπει να είναι άψογη, κάτι που ισχύει και για τα αλουμινένια διακοσμητικά με το σήμα της Centodieci, ενώ με όλα αυτά ο χρόνος που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί το εσωτερικό της σπέσιαλ Bugatti φτάνει συνολικά τους 4 μήνες!