fbpx

Δες την Huayra, την BC Pacchetto Tempesta της Paganini

Δες την Huayra, την BC Pacchetto Tempesta της Paganini

Η Pagani κατασκευάζει εξαιρετικά hypercars, ενώ συχνά πυκνά παρουσιάζει ειδικές τους εκδόσεις. Η αρχή έγινε με τη Zonda και συνεχίζει επάξια η Huayra.

Η οποία μπορεί να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά φέτος κλείνει την πρώτη της δεκαετία. Ίσως και για αυτό η ιταλική εταιρεία με τον Αργεντινό ιδιοκτήτη θα παρουσιάσει στην εβδομάδα αυτοκινήτου του Monterey μια ακόμα σπέσιαλ Huayra, τη BC Pacchetto Tempesta. Στην οποία ο V12 των 6.000 κυβικών έχει ανέβει στους 826 ίππους και τα 1.100 Nm.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H νέα Mercedes SL είναι πολυτελής και high tech για τέσσερα άτομα!

 

Ταυτόχρονα πέρα από τις κλασικές τέσσερις εξατμίσεις όλων των Pagani έχει και δύο επιπλέον, το σύνολο έξι δηλαδή, κάτω από τον προφυλακτήρα.

 

 

Με τους 826 ίππους πάντως η Huayra BC Pacchetto Tempesta δεν υπερθεματίζει από πλευράς ισχύος, απλά ισοφαρίζει την ισχύ της Huayra Imola, που κατασκευάστηκε μόλις 5 φορές. Παράλληλα διαθέτει ένα ακόμα πιο εξελιγμένο αεροδυναμικό πακέτο, με την τεράστια πίσω αεροτομή να έχει επανασχεδιαστεί. Καινούργιο είναι τόσο το εμπρός splitter όσο και το κάθετο πίσω φτερό.

 

 

Επίσης σε σχέση με μια στάνταρ Huayra BC έχει διαφορετικές εισαγωγές αέρα και μία νέα ρύθμιση ανάρτησης για καλύτερη άνεση. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει και το νέο πρόγραμμα οδήγησης Soft Driving που κάνει τις ρυθμίσεις όσο πιο μαλακές γίνονται -ας μην ξεχνάμε πάντως πως πρόκειται για hypercar- για πιο ξεκούραστες διαδρομές.

Αν και δεν έχουμε ακόμα κάποιες εικόνες από το εσωτερικό της Huayra BC Pacchetto Tempesta είναι βέβαιο πως θα υπάρχουν και εδώ κάποιες διαφοροποιήσεις, ενώ στην εκδήλωση στην Αμερική θα παρελάσουν όλες οι σπέσιαλ Pagani των τελευταίων ετών, μεταξύ των οποίων και η Huayra R. Που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα.