Δες τι κάνεις αν ξαφνικά ανακαλύψεις ότι ξέμεινες από αποσμητικό

Δες τι κάνεις αν ξαφνικά ανακαλύψεις ότι ξέμεινες από αποσμητικό

Ξυπνάς το πρωί για να κάνεις το ντουζάκι σου και να ετοιμαστείς για τη δουλειά και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι σου έχει τελειώσει το αποσμητικό για τις μασχάλες και φυσικά ανησυχείς ότι το σώμα σου και ειδικά οι μασχάλες θα μυρίζουν άσχημα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους;!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 super tips για να φτιάξεις το μαλλί σου όταν σε πιέζει ο χρόνος

 

Υπάρχει μία πολύ απλή λύση, που αν και προσωρινή, είναι πολύ αποτελεσματική για να περιορίσεις την δυσοσμία από τον ιδρώτα στις μασχάλες.

Η λύση είναι το απολυμαντικό τζελ για τα χέρια!

Ιδεατά θα πρέπει να είναι ένα τζελ χωρίς πρόσθετο άρωμα, αλλά ουσιαστικά κάθε τύπος απολυμαντικού θα κάνει την δουλειά για την οποία εκτάκτως το χρειάζεσαι!

Βάλε λίγη ποσότητα στο χέρι σου και εφάρμοσε το σε κάθε μασχάλη ξεχωριστά. Άφησε το μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει από τον αέρα.

Η δυσοσμία στις μασχάλες προκαλείται από βακτήρια στην επιδερμίδα τα οποία διασπούν τα μόρια του ιδρώτα και από αυτήν τη διαδικασία προκύπτει ένα “ένοχο” υποπροϊόν: πτητικά αέρια που είναι δύσοσμα.

Το αλκοόλ που περιέχουν τα απολυμαντικά χεριών θα σκοτώσει αυτά τα βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει τον ιδρώτα να εξατμιστεί ταχύτερα!