fbpx

Διακοπές με πρωτάρα στο σεξ… Μάθε γιατί είναι ευχή και κατάρα μαζί!

Διακοπές με πρωτάρα στο σεξ… Μάθε γιατί είναι ευχή και κατάρα μαζί!

Μαζί με το καλοκαίρι, έρχεται και το σεξ στις διακοπές που είναι ευχή και κατάρα ειδικά αν πηγαίνεις πρώτη φορά με εκείνη και εκείνη το κάνει πρώτη φορά η απλώς είναι πρωτάρα:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που πρέπει να κάνεις για να έχεις μια πετυχημένη σχέση είναι απλά!

 

Εάν βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης και πάτε διακοπές για πρώτη φορά μαζί, οι πιο κάτω συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες για να απολαύσετε και οι δύο το πρώτο σας καλοκαίρι μαζί και φυσικά τον έρωτα:

 

  1. Είναι σημαντικό να περνάτε έστω και λίγο χρόνο χωριστά… ακόμα και στις διακοπές. Για παράδειγμα, όταν γυρίσετε από το μπάνιο σας πήγαινε και κάτσε λίγο στο μπαλκόνι να αράξεις!
  2. Μην αποφασίζεις από μόνος σου για το τι θα κάνετε αλλά μην την αφήνεις να παίρνει αυτής όλες τις αποφάσεις. Ρωτήστε ο ένας τον άλλον τι θέλει να κάνετε και πάρτε μαζί κάποιες αποφάσεις.
  3. Βγάλε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείς (όχι μόνο selfies) για να θυμάστε πόσο όμορφα είχατε περάσει.
  4. Δοκιμάστε μαζί κάτι extreme. Έτσι ακόμα και αν η σχέση σας δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες θα έχεις κάτι ξεχωριστό να θυμάσαι από εκείνη και το ίδιο και αυτός. Κάντε μαζί κάποιο extreme sport, δοκιμάστε μια εμπειρία που θα συζητάτε για μήνες. Σε γενικές γραμμές δημιουργήστε εμπειρίες ώστε να έχετε πολλά θέματα να συζητάτε.
  5. Και πρόσεξε, αν το κάνει πρώτη φορά ή γενικώς είναι πρωτάρα, μην μπεις άγρια και δυνατά επειδή έτσι σου αρέσει!