fbpx

Ελλάδα – Γεωργία 1-1 με σκόρερ τους Γεωργιανούς! Καημένη Εθνική!!!

Ελλάδα – Γεωργία 1-1 με σκόρερ τους Γεωργιανούς! Καημένη Εθνική!!!

Είναι για …γέλια! Ήρθαμε ισόπαλοι με τη Γεωργία επειδή EKEINOI αυτοκτόνησαν! Είναι για γέλια …πικρά αν κάποιος δεν αντέχει να κλάψει με την κατάντια της Εθνικής Ελλάδος, της ομάδας που συνήθως εισπράττει ήττες με μόνες εξαιρέσεις την εποχή του Αλκέτα Παναγούλια και φυσικά του Οτο Ρεχάγκελ που μας χάρισε το Ευρωπαϊκό!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μπορεί ο Ζαγοράκης να γκρεμίσει τη παράγκα του ποδοσφαίρου;

 

Το επίπεδο του κάθε αθλήματος της κάθε χώρας εκφράζεται στις εθνικές της αντιπροσωπείες. Έτσι γίνεται παγκοσμίως και έτσι είναι το λογικό. Σαν χώρα έχεις ένα άθλημα σωστά οργανωμένο, με επίπεδο και ποιότητα, έχεις και καλή ή δυνατή εθνική ομάδα!

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και ας την δεχτούμε. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτο και ας θέλουν οι δήθεν επαγγελματικές Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες να το παρουσιάζουν  ως …επιπέδου!

Ποδοσφαιριστές ταλέντα έχουμε, ποδοσφαιρική υποδομή δεν έχουμε ως χώρα και γι αυτό άλλωστε η Ευρώπη έχει γεμίσει με Έλληνες ποδοσφαιριστές σχεδόν σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στη χώρα του «μόνιμου πρωταθλητή» και των ανύπαρκτων στελεχών και παραγόντων, πώς να περιμένουμε να έχουμε και να δούμε πραγματικό ποδόσφαιρο; Πώς να περιμένουμε η Εθνική μας ομάδα να έχει νίκες ή το ελάχιστο αξιοπρεπείς εμφανίσεις;

Πώς να περιμένουμε οι διεθνείς μας να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους;

Το βασίλειο της παράγκας καλά κρατεί και το ερώτημα είναι ως πότε θα συνεχίσουμε να το ανεχόμαστε;

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης