fbpx

Επέλεξε πισίνα και χαλάρωσε πραγματικά!

Επέλεξε πισίνα και χαλάρωσε πραγματικά!

Οι πισίνες για κάποιους είναι απαγορευτικές για σένα όμως δεν θα πρέπει να είναι! Και δεν μιλάμε για αγωνιστικές πισίνες. Ο λόγος για τις απλές πισίνες που υπάρχουν στα πολεοδομικά συγκροτήματα των πόλεων είτε σε ξενοδοχεία, είτε σε αθλητικά συγκροτήματα και αποτελούν τόπο χαλάρωσης μετά τη δουλειά ή ακόμα και μετά το γυμναστήριο.

Δεν κοστίζουν πολύ και μπορείς να τις επισκεφθείς με στιλ και να ξεφύγεις για λίγη ώρα!

Αφού λοιπόν τελειώσεις από τη δουλειά ή από τα άλλες ασχολίες σου. Αφού τελειώσεις και από το γυμναστήριο μια βόλτα σε κάποια πισίνα που θα υπάρχει κοντά στο σπίτι σου  αποτελεί μια χαλαρωτική διαδικασία αρκεί να προετοιμαστείς σωστά και να γνωρίζεις κάποια πράγματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tip για να πλένεις σωστά τα αθλητικά σου

 

Πρώτον είναι το οικονομικό. Οι πισίνες που ανήκουν σε ξενοδοχεία συνήθως είναι ακριβές αλλά προσφέρουν και πολλά περισσότερα. Βέβαια η τιμή τους έχει να κάνει με την κλάση του ξενοδοχείου. Αν είναι πεντάστερο ή τριάστερο η τιμή και οι παροχές διαμορφώνονται ανάλογα.

Προτιμότερο είναι να επιλέξεις μια πισίνα κάποιου αθλητικού κέντρου που σίγουρα έχει προσιτή τιμή. Όσο για τις παροχές δεν τις χρειάζεσαι εκτός αν είσαι μεγαλοστέλεχος κάποιας εταιρίας και κυκλοφορείς συνεχώς κουστουμάτος!

Αν είσαι λοιπόν ένας …απλός άνθρωπος πάρε στο σακίδιο σου τα απαραίτητα και πάρε τον δρόμο για τη πισίνα.

Εννοείται ότι θα έχεις μαζί το μαγιό σου και μια πετσέτα θαλάσσης. Σαγιονάρες απαραίτητες όπως και κάτι να περνάς την ώρα σου όπως ένα βιβλίο! Συνήθως το αντιλιακό δεν χρειάζεται αφού η ώρα άφιξης θα είναι μετά τη δουλειά δηλαδή το απόγευμα. Αν πας καταμεσήμερο καλό θα είναι να πάρεις μαζί σου το αντιηλιακό!

Φτάσε στη πισίνα χαλαρός. Η ώρα είναι δική σου και δεν υπάρχει κανένας να στην χαλάσει. Άλλαξε και άραξε σε μια από τις ξαπλώστρες. Παρήγγειλε τον καφέ σου ή όποιο πότο θέλεις και απόλαυσε τη χαλάρωση.

Οι περισσότερες πισίνες δεν χρεώνουν είσοδο και οι τιμές των προσφερόμενων προϊόντων είναι παρόμοιες και ίσως λίγο μεγαλύτερες από εκείνες των καφέ!