fbpx

Ζηλεύεις ή φτιάχνεσαι όταν η καλή σου είναι πολύ αποκαλυπτική;

Ζηλεύεις ή φτιάχνεσαι όταν η καλή σου είναι πολύ αποκαλυπτική;

Έχεις τη γυναίκα στη μηχανή κινείσαι χαλαρά με χαμηλή ταχύτητα στους δρόμους της πόλης και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι κάποια αυτοκίνητα δεν σε προσπερνάνε…

Θυμάσαι ότι η καλή σου φοράει εκείνο το κοντό σορτσάκι και ξέρεις ότι η μηχανή σου, σαν πιστιάρικη που είναι… εκθέτει τέλεια τα οπίσθια της στους άλλους οδηγούς! Σκέφτεσαι ότι κακώς έβγαλες την μπαγκαζιέρα ή καμαρώνεις που οι άλλοι ζηλεύουν επειδή κυκλοφορείς ένα τέτοιο μωρό;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μέτρα και μάθε πόσο κολλημένος είσαι με τη μηχανή σου!

 

Το αίσθημα της ζήλιας είναι έμφυτο σε πολλούς ανθρώπους! Σε άλλους λίγους και σε άλλους πολύ. Βέβαια η πολύ ζήλια γίνεται πολλές φορές αιτία χωρισμού. Το θέμα είναι απλό, αν ζηλεύεις τόσο την καλή σου γιατί ντύνεται τόσο όσο να εκθέτει τα προσόντα της γιατί δεν της λες να φορέσει ….μπούργκα!

Όσο αστείο και αν ακούγεται αυτό μερικοί θεωρούν ότι μπορούν να κυκλοφορούν προκλητικά με εφαρμοστά μπλουζάκια ή αμάνικα ή στενά παντελόνια εκθέτοντας το καλογυμνασμένο τους κορμί έτσι απλά επειδή είναι άντρες ενώ η κοπέλα τους δεν θα πρέπει να το κάνει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε ποιες είναι πραγματικά οι 10 μεγάλες αλήθειες των γυναικών

 

Αυτό βέβαια δεν είναι δίκαιο αλλά ούτε και ισόρροπο σε μια σχέση. Βέβαια από την πλευρά της γυναίκας θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη «αισθητική» στο ντύσιμο… Αλλά για να μη γελιόμαστε αν δεν φορέσει …ράσα ότι και να βάλει τα κάλλη της θα γίνουν αμέσως ορατά και η μοτοσικλέτα βοηθάει σε αυτό ενώ εξάπτει τις ερωτικές φαντασιώσεις πολλών.

Ωστόσο το μάτι δεν είναι κατακριτέο και ούτε καταδικαστέο. Άσε λοιπόν τους άλλους οδηγούς να «φτιάχνονται» θαυμάζοντας τα οπίσθια της καλής σου και ενώ εσύ θα φτιάχνεσαι με την ιδέα ότι τόσο η γυναίκα  όσο και το δίτροχο μωρό σου είναι δικά σου και τα καβαλάς ενώ εκείνοι αρκούνται απλά να θαυμάζουν και να σε ζηλεύουν!