fbpx

Η ανάρτηση του Κώστα Τριγκώνη που συγκίνησε!

Η ανάρτηση του Κώστα Τριγκώνη που συγκίνησε!

Όταν η ελληνική σημαία κυματίζει πρώτη εμείς όλοι οι Έλληνες το χαιρόμαστε και το πανηγυρίζουμε ανεξαρτήτως αθλήματος. Εμείς οι απλοί άνθρωποι!

Όταν όμως ένα παιδί, ένας νέος, ένας άντρας, ένας αθλητής, φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος, εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουμε ούτε τα συναισθήματα, ούτε την αίσθηση ευθύνης ούτε τίποτα απ΄ ότι νιώθει αυτός ο δικός μας άνθρωπος που καλείτε να τιμήσει στη σημαία!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γ.Κουρκουρίκης: Ο 50αρης με μοναδικό ρεκορ! 35 χρόνια νίκες στη κωπηλασία και όχι μόνο

 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας και επί χρόνια πέμπτος στη παγκόσμια κατάταξη, Κώστας Τριγκώνης, τα λέει όλα σε ένα γράμμα, προς τον άνθρωπο που απέκτησε μέσω των δημοπρασιών του «Ζήσε Αθλητικά» τη φανέλα του Κώστα Τριγκώνη που φόρεσε όταν εκπροσώπησε τη χώρα μας για πρώτη φορά στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα!

 

 

Ο Κώστας Τριγκώνης θέλοντας να ευχαριστήσει προσωπικά τον άνθρωπο που συνέβαλε μέσω του «Ζήσε Αθλητικά» έγραψε αυτό το γράμμα που κοινοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Το γράμμα του Κώστα Τριγκώνη είναι ιδιαίτερα συγκινητικό:

«Οι δημοπρασίες του Ζήσε Αθλητικά ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα..Ήρθε η ώρα να την αποχωριστώ. Αυτό το κομμάτι ύφασμα κουβαλάει τόσα πάνω του.. Όλα παιρνούν σε γρήγορη κίνηση από μπροστά μου. Ταινία.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει αυτες τις μέρες. Πολύ συγκίνηση έχει πέσει.. Έκατσα κι έγραψα ένα γράμμα σ αυτόν που ανήκει αυτή η φόρμα πια.. Αυτούσιο το μοιράζομαι μαζί σας. Το μοιράζομαι ώστε να μείνει η ιστορία..

«Σε σένα»

Σε σένα που βοήθησες με όποιον τρόπο μπορούσες σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα. Σε σένα που έστω και με αυτά τα λίγα. Τα λίγα που κάνουν τα πολλά. Αυτό το αντικείμενο, η φόρμα, η όπως θες πες την, συνδέεται με ένα όνειρο. Ένα όνειρο ενός μικρού παιδιού που ξύπνησε ένα πρωινό κλαίγοντας, όντας μαθητής της Τετάρτης δημοτικού, που δεν είχε καμία σχέση με τον αθλητισμό, ποσό μάλλον με την ιστιοπλοΐα εκείνη την εποχή, κλαίγοντας, βλέποντας το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κανείς δεν πίστεψε τότε σ αυτό το όνειρο που τον σημάδεψε βαθειά..Φάνταζε τόσο μεγάλο.. απραγματοποίητο..

18 χρόνια μετά το όνειρο εκείνου του μικρού παιδιού έγινε πραγματικότητα..Η πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 1996 στην Άτλαντα. Αυτό το όνειρο ήταν η αρχή μιας πορείας στον αθλητισμό και την ζωή.

Αυτή η στολή για μένα συμβολίζει την πίστη μου στο όνειρο.Την αγάπη μου γι αυτό που κάνω. Αυτή η στολή για μένα συμβολίζει αυτό που δεν θα σου πούνε πουθενά. Δεν έχει σημασία από που προέρχεσαι. Αν είσαι πλούσιος η φτωχός. Αυτό που έχει σημασία είναι τα όνειρα σου, η πίστη που τα συνοδεύει, η αγάπη που τα συντροφεύει και η αστείρευτη ενέργεια που σου δίνουν όλα αυτά για να πετύχεις, να «πεθάνεις» στην δουλειά ώστε να τα δεις να γίνονται πραγματικότητα να τα κάνεις πραγματικότητα. Τώρα αυτό το «όνειρο» είναι δικό σου! Φρόντισε το..

Σ ευχαριστώ από καρδιάς!

Τριγκώνης Κωνσταντίνος»