fbpx

Η γευστική απόλαυση σε γύρο και ψητά στα Νέα Πλάγια λέγεται Masabouka

Η γευστική απόλαυση σε γύρο και ψητά στα Νέα Πλάγια λέγεται Masabouka

Masabouka, μόνο που ακούς το όνομα σου ανοίγει η όρεξη για …μάσα! Και εκεί στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής ο γύρος και τα ψητά έχουν ένα όνομα και λέγονται Masabouka!

 

 

Ακριβώς μόλις φτάνεις στην παραλία των Νέων Πλαγίων βρίσκεται το Masabouka Grill House, ένα γυράδικο που ψήνει στα κάρβουνα όλες τις νοστιμιές και έχει τον πιο γευστικό γύρο στα Νέα Πλάγια και στη γύρω περιοχή!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Εδώ θα βρεις πολύ καλό φαγητό σε άνετο χώρο με πολλά τραπέζια!

 

Μόνο στη θέα του γύρου θα πεινάσεις! Ωραίος, καλοψημένος αλλά όχι στεγνός και απαράμιλλα γευστικός σερβίρεται με σαλάτα και φυσικά με τις φρέσκες καλοτηγανισμένες πατάτες.

 

 

Οι φρέσκες πατάτες όμως συμπληρώνουν και τα άλλα πιάτα του Masabouka που ψήνονται στα ξυλοκάρβουνα.

 

 

Σουβλάκια χοιρινά και κοτίσια, σουτζουκάκια, αλλά και μπιφτέκια απλά ή γεμιστά, κοτομπέικον, πανσέτες, φιλέτο αλλά και λουκάνικα τύπου Φραγκφούρτης  συμπληρώνουν τέλειες μερίδες!

 

 

Φέτα, μπουγιουρντί, κασεροκροκέτες, πιπεριά καυτερή και όλες οι γνωστές αλοιφές μαζί με τις μοναδικές χορταστικές σαλάτες κάνουν ένα τέλειο μενού με παγωμένη μπύρα ή κρασί ή ότι άλλο θες να πιείς!

 

 

Φυσικά όλα αυτά τα κρεατικά υπάρχουν και σε σάντουίτς, είτε με πίτα, είτε με κυπριακή πίτα, είτε με ψωμάκι! Και εννοείτε ότι μπορείς να τα εμπλουτίσεις με μια από τις διάφορες αλοιφές που υπάρχουν!

 

 

Το Masabouka δεν έχει ντιλίβερι, έτσι η τρως εκεί ή τα παίρνεις πακέτο!

 

 

Το σίγουρο όμως είναι ότι γευστική απόλαυση είναι μεγάλη!