fbpx

Η μόδα του καλοκαιριού είναι ’70 και ολίγον ….στρατιωτική!

Η μόδα του καλοκαιριού είναι ’70 και ολίγον ….στρατιωτική!

Η δεκαετία που συνεχίζει να παραμένει ζωντανή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και αυτό το καλοκαίρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 tips για να αναδείξεις σωστά το κορμί σου με μια polo μπλούζα

 

Η τάση του skatewear είναι ιδιαίτερα έντονη τις τελευταίες αρκετές σεζόν. Μάρκες όπως οι DC, Airwalk, Palace και Stussy υποστηρίζουν το συγκεκριμένο ύφος. Φαρδιά παντελόνια,  μπλούζες με  λογότυπα, ζώνες από καμβά αποτελούν το κλειδί για το συγκεκριμένο στυλ. Αλλά είναι εξίσου σημαντική η στάση με την οποία φοράτε τα κομμάτια. Αφήστε την ζώνη σας να κρεμάσει, στρώστε το φούτερ με ενδιαφέροντες τρόπους  και μη νοιάζεστε αν τα παπούτσια δείχνουν ταλαιπωρημένα.

 

 

Στη μόδα έχουν επιστρέψει οι στρατιωτικού τύπου εμφανίσεις. Μαύρο, σκούρο χακί και γκρι, τόνοι παραλλαγής, πολλές τσέπες, θήκες για πυρομαχικά, σταυρωτές τσάντες και τσαντάκια, δυναμικά μποτάκια, καπέλα και μπερέδες, θα δώσουν μια πιο δυναμική αίσθηση στις εμφανίσεις σας. Δοκιμάστε να φορέσετε αρκετά από αυτά τα στοιχεία μαζί. Έτσι θα επιτύχετε μια εμφάνιση απόλυτα συνυφασμένη με τη τάση αυτή.

 

 

Τα κοντά σορτς θα έχουν την τιμητική τους το επόμενο καλοκαίρι! Αυτά που ξεχώρισαν ήταν το σορτς από νεοπρένιο της Prada, το δερμάτινο του Louis Vuitton και το ρετρό print του Dries Van Noten.

 

 

Αν και πολλά χρώματα έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες (μεταξύ των οποίων και το fluo κίτρινο), αυτό που κυριάρχησε ήταν το λαδί. Το υπέροχο πράσινο υιοθετήθηκε σε κάθε στιλ ρούχου και το λατρέψαμε!

 

 

Το μόνο κριτήριο για να θεωρείται ένα πουκάμισο μέσα στην τάση του 2019 είναι να είναι ασυνήθιστο. Φαρδιά, μακριά, σε πρωτότυπα σχέδια, οτιδήποτε το κάνει να ξεφεύγει από το κλασικό στιλ.

Το 2019 οι σχεδιαστές δημιουργούν περισσότερο από ποτέ ρούχα με βάση τις αισθήσεις. Χρησιμοποιούν υφάσματα με ιδιαίτερες υφές: τύπου προβάτου, φλις, μάλλινα, γούνες, βελούδο και σουέντ. Συνδυάστε τα με επίσημα ή με καθημερινά ρούχα και κάντε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα σας να μοιάζουν με καινούργια.