fbpx

Η νέα ανευθυνότητα του Τσιτσιπά δεν έχει να κάνει με το τένις!

Η νέα ανευθυνότητα του Τσιτσιπά δεν έχει να κάνει με το τένις!

Πέρσι τέτοια εποχή η κυβέρνηση μας, εμπιστεύθηκε τον Τσιτσιπά για να περάσει το μήνυμα για τον κορωνοϊό: «Μένουμε Ασφαλείς»!

Αυτά πέρσι γιατί φέτος πολλά άλλαξαν και ο τενίστας διεθνούς βεληνεκούς που εμπιστεύθηκε η κυβέρνηση και χιλιάδες κόσμου, απέδειξε περίτρανα ότι είναι ένας ανεύθυνος τύπος που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να παίζει τένις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν το ήθος του αθλητή ξεφεύγει από τη δικαιολογία είναι …μικρός!

 

Ο τενίστας που αποτελεί ίνδαλμα για πολλούς και κυρίως νέους ανθρώπους στην Ελλάδα, αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιασθεί και δεν πρόκειται να το κάνει όσο δεν είναι υποχρεωτικό!

 

 

Και να ήταν η πρώτη ανευθυνότητα του Τσιτσιπά; Σίγουρα δεν είναι!

Ο Τσιτσιπάς μίλησε πριν από το 1000 Masters του Σινσινάτι και αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιασθεί, και δεν θα το κάνει μέχρι τουλάχιστον ο εμβολιασμός ενάντια στον κορωνοϊό να γίνει υποχρεωτικός.

 


«Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Τσιτσιπά να απαντά καταφατικά.

Και όπως γνωρίζουμε δεν είναι η πρώτη ανεύθυνη δήλωση ή πράξη που έχει κάνει.

Θυμάστε τότε που εμείς όλοι ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας; Τότε που ο Τσιτσιπάς πήγε στο  Ντουπάι να …προπονηθεί και …ξέσκασε στα πάρτι; Τότε που κάποιοι τον δικαιολόγησαν;

 


Δυστυχώς ο Τσιτσιπάς δεν γνωρίζει και μάλλον δεν ενδιαφέρεται ότι για κάποιους είναι ίνδαλμα. Δεν έχει τη στόφα του πραγματικού πρωταθλητή και εννοώ το ήθος!

Δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους πρωταθλητές που ανέδειξε η χώρα μας.

Για τον Τσιτσιπά το μόνο που τον νοιάζει είναι η καλοπέραση του και καλά κάνει. Άλλωστε στο Μονακό που κατοικεί ο κορωνοϊός έχει προσπεράσει!

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης