fbpx

Η influencer Danae λέει την αλήθεια για τα γυναικεία σώματα γιατί …ξέρει!

Η influencer Danae λέει την αλήθεια για τα γυναικεία σώματα γιατί …ξέρει!

Η Danae Mercer είναι δημοσιογράφος που ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή της έχοντας λιμοκτονήσει για να γίνει “το τέλειο skinny πρότυπο” που είχε στο μυαλό της.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά η Alina φαίνεται ότι παραδίνεται …αμαχιτί

 

Αυτό γινόταν παλιά. Γιατί πλέον έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στα πρότυπα ομορφιάς που μας επιβάλλει το διαδίκτυο. Πάντα παίζει ρόλο η γωνία της κάμερας, τα ρούχα, ο φωτισμός, το στήσιμο του σώματος. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά.

 

 

Το προφίλ της στο Instagram μας μαθαίνει τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι influencers για να φαίνονται άψογες στα social media! Ανεβάζει βίντεο, εξηγώντας πώς καθένας μπορεί να «καμουφλάρει» τα αδύνατά του σημεία, να δείξει κάτι που, στην πραγματικότητα, δεν είναι.

«Ο κίνδυνος που κρύβουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πως τα αισθανόμαστε πιο προσιτά από την τηλεόραση και τα περιοδικά. Όμως δεν είναι, δε θα το έλεγα. Όλα είναι φιλτραρισμένα», είχε πει σε συνέντευξή της στο Insider.

«Εργαζόμουν σε φωτογραφίσεις αθλητών, οπότε έμαθα τα μικρά κόλπα μέσω των οποίων οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν οποιονδήποτε να δείχνει τέλειος», είχε αναφέρει.