fbpx

Η Mercedes GLC Coupe αναβαθμίστηκε, ανανεώθηκε και συνεχίζει

Η Mercedes GLC Coupe αναβαθμίστηκε, ανανεώθηκε και συνεχίζει

H Mercedes ολοκλήρωσε την ανανέωση της γκάμας του μεσαίου SUV της, καθώς μετά τη GLC στη Γενεύη παρουσίασε τώρα την τελευταία εκδοχή της αντίστοιχης GLC Coupe. Η οποία εξωτερικά διακρίνεται κυρίως από τα LED φώτα της μπροστά και πίσω καθώς και από την καινούργια φωτεινή επιγραφή της μέσω των φώτων ημέρας και λιγότερο από το περισσότερο χρώμιο και τις διαφοροποιήσεις στο διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes GLC με υβριδικό κινητήρα βενζίνης

 

Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων είναι πλέον ψηφιακός με διαγώνιο 12,3 ιντσών, ενώ η οθόνη του συστήματος infotainment, που είναι η τελευταία εκδοχή του MBUX, είναι πλέον αφής και οι διαστάσεις είναι είτε 7,0 είτε 10,25 ίντσες στην κορυφαία της εκδοχή.

 

 

Σαφώς περισσότερα είναι πλέον τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το πολύ πρακτικό για τρέιλερ. Ο εξοπλισμός θα μπορεί να περιλαμβάνει τόσο το σύστημα Energizing της S-Class (ιδιαίτερος εσωτερικός φωτισμός, δυνατότητα μασάζ στα καθίσματα, επιπλέον λειτουργίες του συστήματος κλιματισμού) όσο και ενεργητική ή πνευματική ανάρτηση, ενώ τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ είναι στάνταρ.

 

 

Η γκάμα των κινητήρων της ανανεωμένης Mercedes GLC Coupe, όπως και αυτή της GLC, περιλαμβάνει τα νέα τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης με την ήπια υβριδική υποβοήθηση, καθώς και τους καινούργιους diesel των επίσης 2.000 κυβικών.

 

 

Οι πωλήσεις της καινούργιας εκδοχής του μεσαίου SUV Coupe της Mercedes θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.