fbpx

Θερμά χειροκροτήματα για τον Ντίνο Κούη στα «Μακεδονικά βραβεία» για τις «κόκκινες» (Video)

Θερμά χειροκροτήματα για τον Ντίνο Κούη στα «Μακεδονικά βραβεία» για τις «κόκκινες» (Video)

Καταχειροκροτήθηκε ο Ντίνος Κούης κατά τη βράβευση του στα «Μακεδονικά Βραβεία 2019» όταν κατά τη σύντομη ομιλία του, επεσήμανε ότι δεν δέχτηκε ούτε μια κόκκινη κάρτα στην 21ετη του ποδοσφαιρική καριέρα, σε ελληνικό ή διεθνή αγώνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Ο Τσιτσιπάς …γυμνός στα …χνάρια του Ναδάλ: Δηλώνει ότι του αρέσει περισσότερο!

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής και του Άρη, ήθελε με αυτό τον τρόπο να δείξει τους νέους αθλητές την αξία της άμιλλας που πρέπει να υπάρχει σε κάθε είδους αθλητική διοργάνωση, είτε αθλητική, είτε ερασιτεχνική.

 

 

Όλα αυτά έγιναν στο πρώτο forum Ιδιοκτήτων Γυμναστηρίων Β.Ε. που είχε μια ιδιαίτερη αίγλη αφού κατά τη διάρκεια του απονεμήθηκαν τα δεύτερα «Μακεδονικά Βραβεία « σε ανθρώπους που έχουν συμβάλει στον αθλητισμό.

 

 

Εκτός από τον Ντίνο Κούη τιμήθηκαν ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, η πρώην Γ.Γ. Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, η καθηγήτρια του ΑΠΘ, Βασιλική Γαροπούλου, ο ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Αστέριος Δεληγιάννης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης, ο ολυμπιονίκης Απόστολος Τασκούδης και η γυμνάστρια Ελπίδα Τσίντσιφα.

 

 

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου ο καθηγητής αθλητιατρικής Αστέριος Δεληγιαννης τόνισε ότι ο πρωταθλητισμός δεν πάντοτε είναι υγεία, εξηγώντας παράλληλα την προσπάθεια που καταβάλει το εργαστήριο αθλητιατρικής του ΑΠΘ στον τομέα αυτόν.

 

 

Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση της Βασιλικής Γαροπούλου που τόνισε την αναγκαιότητα στελέχωσης του αθλητισμού με εκείνους που πραγματικά πιστεύουν στο αθλητικό ιδεώδες.

 

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρώην υπουργός αθλητισμού και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, που αναφέρθηκε στη σημασία των γυμναστηρίων στον αθλητισμό και την αναγκαιότητα στήριξης από τη πολιτεία.

 

 

Στη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν εκδηλώσεις, ομιλίες και σεμινάρια.