fbpx

Μάθε για να συνδυάζεις ουδέτερα χρώματα και μείνε συνεχώς στιλάτος

Μάθε για να συνδυάζεις ουδέτερα χρώματα και μείνε συνεχώς στιλάτος

Οι περισσότεροι άντρες όμως, ακόμη και αυτοί που θέλουν να ακολουθούν την μόδα, δεν γνωρίζουν πως να συνδυάσουν τα χρώματα στο ντύσιμο τους και πέφτουν διαρκώς σε λάθη, τα οποία τους κάνουν να δείχνουν αν μη τι άλλο ντεμοντέ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η επιστροφή της άσπρης αθλητικής κάλτσας στη μόδα μετά από δεκαετίες!

 

Δεν υπάρχει λόγος όμως να τα αποφεύγεις, καθώς υπάρχουν μερικοί βασικοί και εύκολοι κανόνες για να δείχνεις πάντα εντυπωσιακός και in-fashion.

Για να συνδυάσεις ένα συνολικό ντύσιμο πρέπει να διαλέξεις τον κατάλληλο χρωματισμό ρούχων. Αρκετές φορές όμως, τα χρώματα αρχίζουν και περιπλέκουν τα πράγματα περισσότερο.

 

 

Τα σχέδια και γενικότερα τα πλούσια μοτίβα, είτε είναι στις μπλούζες και τα πουκάμισα είτε στα παντελόνια, έχουν την ιδιότητα να τραβούν όλη την προσοχή. Και ενώ ο στόχος σου είναι να ταιριάξεις τα χρώματα και να έχεις κομμάτια που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ξαφνικά τα prints κάνουν τους άλλους να κοιτάνε μόνο σε ένα σημείο, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις.

Ποιος όμως είναι ο λόγος, που υπάρχει τόσο σκέψη γύρω απο τα χρώματα;

 

 

Πρώτο είναι ότι επειδή κανείς δεν θέλει να βγαίνει και να μην ταιριάζουν μεταξύ τους αυτά που φοράει. Δεύτερον, κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται τόσο πολύ, ώστε να μπερδεύεται μέχρι να αποφασίσει τι να φορέσει.

Απο την άλλη υπάρχουν μερικοί άνδρες, που φοράνε συνέχεια τα ίδια για να μην σκέφτονται. Είναι λύση αυτό; Φυσικά και δεν είναι.

Μερικές φορές, η καλύτερη επιλογή και πιο ασφαλής επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα ουδέτερο και ένα αρκετά έντονο χρώμα. Τα καλύτερα ουδέτερα είναι το καφέ, το γκρι, το μπλε το ναυτικό (το οποίο είναι και πολύ στην μόδα φέτος), ακόμη και το άσπρο. Και όλα αυτά ταιριάζουν σίγουρα με το κίτρινο, το πράσινο, ή ακόμη και το κόκκινο και φυσικά όλες τους τις αποχρώσεις.

Ένα ντύσιμο είναι κάτι περισσότερο από το πως να διαλέξεις ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι. Μπορείς να προσθέσεις χρώματα στην εμφάνιση σου με διάφορα αντρικά αξεσουάρ, όπως τα ρολόγια, τις tote τσάντες και τα σακίδια, τα παπούτσια και τα κορδόνια, τις ζώνες, ή ακόμη γιατί όχι και τις κάλτσες.

 

 

Προσπάθησε λοιπόν να ταιριάξεις τις κάλτσες με το πουκάμισο, το ρολόι με τα εσώρουχα και τα κορδόνια των παπουτσιών σου με το πουκάμισο που θα φορέσεις.

Αν ακολουθήσεις αυτούς τους εύκολους κανόνες, να είσαι σίγουρος πως όλοι θα σε θαυμάζουν για το στυλ σου! Βασικό όμως, είναι να ξέρεις να φοράς χρώματα, ακόμη και όταν φοράς γραβάτα και κοστούμι