fbpx

Μάθε ποιο ήταν το πιο αστρονομικό φιλοδώρημα σε μαγαζί της Μυκόνου!

Μάθε ποιο ήταν το πιο αστρονομικό φιλοδώρημα σε μαγαζί της Μυκόνου!

Ο πελάτης πρέπει να έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση στο «Scorpios» της Μυκόνου και άφησε ένα φιλοδώρημα που όλοι έτριβαν τα μάτια τους με τα μηδενικά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι …βλέπουν τα …βλέμματα στο σώμα σου, στη παραλία;

 

Πρόκειται για έναν Σαουδάραβα, ο οποίος, θέλοντας να ευχαριστήσει το  προσωπικό του μαγαζιού για το σέρβις, δεν δίστασε να προσφέρει πουρμπουάρ  που ξεφεύγει από κάθε λογική.

Ο εν λόγω πελάτης, που προφανώς δεν φειδόταν χρημάτων, είχε κάνει  λογαριασμό 25.000 ευρώ. Οταν έφτασε η στιγμή να προσθέσει το φιλοδώρημα,  με μια κίνηση των δακτύλων του συμπλήρωσε το εξωφρενικό χρηματικό ποσό των  40.000 ευρώ.

Ο σερβιτόρος μόλις είδε ότι το σύνολο των χρημάτων που θα χρεώνονταν στην πιστωτική κάρτα του πελάτη έφτανε τις 65.000 ευρώ, ενημέρωσε αμέσως τους υπεύθυνους της επιχείρησης. Τότε ένας εκ των ιδιοκτητών  του «Scorpios» πλησίασε τον πελάτη και ευγενικά τον ρώτησε μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος ώστε να διορθωθεί άμεσα. Ωστόσο, ο Σαουδάραβας επέμεινε, εξηγώντας ότι είχε μείνει πλήρως ικανοποιημένος από το σέρβις και την ατμόσφαιρα του μαγαζιού και γι’ αυτό ήθελε να αφήσει μεγάλο φιλοδώρημα.