fbpx

Μάθε τι είναι αυτό που κάνει εκείνες να θέλουν την …πίσω όψη σου κάποια στιγμή στο σεξ

Μάθε τι είναι αυτό που κάνει εκείνες να θέλουν την …πίσω όψη σου κάποια στιγμή στο σεξ

Η πίσω όψη ενός άντρα είναι κάτι που προσέχουν οι γυναίκες και δεν το κρύβουν ακόμα και στο κρεβάτι! Μην αυταπατάσαι δεν κοιτάζουν το V που σχηματίζει η πλάτη σου αλλά το πόσο γυμνασμένα και …πεταχτά είναι τα οπίσθια σου!

Αν και σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το περιοδικό Women’s Health, σε δείγμα 1.100 ατόμων, το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν. Κρίνοντας ότι το αγαπημένο «στα τέσσερα» για πολλούς άντρες έρχεται δεύτερο με 28%, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις λιγάκι αν πίστευες ότι της αρέσουν αυτές οι στάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι κυρίαρχες ερωτικές φαντασιώσεις των περισσοτέρων!

 

Όμως για εκείνες τα πράματα είναι διαφορετικά! Έρευνες δείχνουν πως το πρώτο πράγμα που αποσπά τη γυναικεία προσοχή είναι τα καλογυμνασμένα ανδρικά οπίσθια. Μάλιστα ερευνητές αποδίδουν αυτή την διαπίστωση στο γεγονός πως οι γυναίκες ασυναίσθητα συνδέουν τα σφιχτά οπίσθια με την ανδρική γονιμότητα.

‘Άλλες ισχυρίζονται ότι προσέχουν τα οπίσθια ενός άντρα ως αντίδραση, επειδή οι άντρας κοιτούν το στήθος των γυναικών. Λένε ακόμα ότι: Πρόκειται για το πιο σεξουαλικό σημείο στο σώμα ενός άντρα ενώ από τα οπίσθια μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα για τον αθλητικό ή μη χαρακτήρα του άντρα,

Ο λόγος που τις αρέσει κάποια στιγμή να σε έχουν με την …πλάτη εκτός από τη …θέα είναι ότι χάνεται η οπτική επαφή και έτσι δεν μπορείς να δεις τις αντιδράσεις της απλώς και μόνο να νιώθεις.

Ακούγεται λίγο σαδιστικό αλλά έτσι είναι. Τις αρέσει να παιδεύουν και να παίζουν με το μυστήριο ειδικά με το ευαίσθητο σημείο του κάθε άντρα. Βέβαια οι πιο τολμηροί μπορούν να της εμπιστευτούν ακόμα και τη χρήση ενός σεξουαλικού βοηθήματος!!!

Πάντως δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα της έρευνας όπου η θέα των γοφών  (οπίσθια) ενός άντρα βλέπουν το 30%, ενώ το υπόλοιπο είναι: Μαλλιά: 5%, μάτια: 18%, χείλη: 15%, στόμα: 11%, πρόσωπο γενικά: 48%, λαιμός: 8%, στήθος: 18%, χέρια: 19%, πόδια: 11%, κοιλιά-περιοχή γεννηπκών οργάνων: 16%, χρώμα (δέρματος κ.λπ.): 3%, σώμα γενικά (βάρος. κατατομή): 59%, ύψος: 17%, άλλο: 4%.