fbpx

Μήπως εκείνη σου πήρε το «πάνω χέρι» στο κρεβάτι; Διάβασε και ψάξου!

Μήπως εκείνη σου πήρε το «πάνω χέρι» στο κρεβάτι; Διάβασε και ψάξου!

«Μας έκοψαν τα πάντα, δεν θα μας κόψουν και το sex», είναι η μόνιμη επωδός των πελατών. Και κόντρα σε όσα πιστεύαμε πως γνωρίζαμε, μαθαίνουμε πως οι γυναίκες είναι οι καλύτερες πελάτες των συγκεκριμένων καταστημάτων. «Μπορούν και μιλούν χωρίς κόμπλεξ για τις ερωτικές τους προτιμήσεις», μας διαβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης ενός άλλος sex shop των βορείων προαστίων.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι τρεις στάσεις που θα την τρελαίνουν αν θέλει να σε …παίξει σαν …«αφέντρα»

 

«Δεν μιλάμε για ερωτικά βοηθήματα, αυτή είναι μια έκφραση άλλης εποχής. Μιλάμε για ερωτικά παιχνίδια», μας διορθώνει. Και πόσο ρόλο έχει παίξει το βιβλίο –πολύ-κακό-για-το-τίποτα- «50 Shades of Grey» («50 αποχρώσεις του Γκρι»);

Η παγκόσμια… παράνοια που επέφερε το συγκεκριμένο βιβλίο, ιδιαίτερα στις γυναίκες μέσης ηλικίας, δεν άφησε ασυγκίνητες τις Ελληνίδες. Αξίζει να σημειώσουμε πως η σειρά με τα ερωτικά παιχνίδια που αναφέρονται στο συγκεκριμένο βιβλίο έκαναν θραύση από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους. Στα βόρεια και τα νότια προάστια, που τα εισοδήματα είναι σχετικά μεγαλύτερα, δεν υπάρχει η μεγάλη πτώση τζίρου που παρατηρείται στα αντίστοιχα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, οπού πολλά έχουν κλείσει.

«Οι πελάτες των sex shops είναι ηλικίας από 25 ετών και πάνω. Συνήθως έρχονται ζευγάρια, τα πιο πολλά παντρεμένα που αναζητούν νέες εμπειρίες. Φυσικά, υπάρχουν και τα παράνομα», μας αποκαλύπτει υπεύθυνος καταστήματος των νοτίων προαστίων. Βέβαια, δεν χρειάζεται να πάει κανείς αυτοπροσώπως για να αγοράσει κάτι. Μπορεί και να το προμηθευτεί μέσω internet. «Έχουμε παραγγελίες από όλη τη χώρα. Και την ηπειρωτική, αλλά και τη νησιωτική Ελλάδα. Πολλοί είναι εκείνοι που ντρέπονται να επισκεφθούν τέτοια καταστήματα, σε κλειστές κοινωνίες. Οπότε, καταφεύγουν στη λύση του internet», τονίζει η πωλήτρια του καταστήματος στα Βόρεια Προάστια.

Τα προϊόντα που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι οι δονητές, ακόμη και σε πολύ ευφάνταστα σχέδια, οι χειροπέδες, φυσικά sexy εσώρουχα –όπως τα… ζαχαρωτά. Μια ακόμη έκπληξη αποτελεί η αποκάλυψη για το πόσο… διαδεδομένα είναι τα strap on. Για τους μη γνωρίζοντες, το συγκεκριμένο είναι πλήρες υποκατάστατο του πέους και φοριέται είτε από άνδρες (όταν δεν υπάρχει στύση), είτε από γυναίκες.

Η ποικιλία και ο ευφάνταστος σχεδιασμός των προϊόντων είναι η αλήθεια πως μας εντυπωσίασε. Όπως για παράδειγμα, μια πολυθρόνα φουσκωτή με λαβές, ή άλλα, ακόμη πιο kinky προϊόντα. Από πλαστικές κούκλες, μέχρι όργανα για επιμήκυνση πέους.

Είναι η απάντηση στην κρίση το sex; Μπορεί ένας άνδρας που τα στερεότυπα τον θέλουν «κουβαλητή», να έχει ερωτική διάθεση ή μια γυναίκα να συνεχίσει να τον βλέπει ερωτικά; Όταν ειδικά η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία συνδέεται με τον ανδρισμό, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ίσως για αυτό το λόγο οι γυναίκες να φαίνεται πως «παίρνουν επάνω τους το παιχνίδι». Ευτυχώς!