fbpx

Μήπως σε κάνει να αισθάνεσαι σα να σε …ψώνισε από σούπερ μάρκετ

Μήπως σε κάνει να αισθάνεσαι σα να σε …ψώνισε από σούπερ μάρκετ

Την γουστάρεις, τρελαίνεσαι για εκείνη, ειδικά όταν σου κάνει τα τρομερά της κόλπα στο κρεβάτι, όμως ώρες …ώρες σε κάνει να νομίζεις ότι σε …ψώνισε από σουπερ μάρκετ και φυσικά μπορεί να σε «πετάξει» όταν «εξαντληθείς» κάθε στιγμή που εκείνη νομίζει.

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες έχουνε ένα μοναδικό χάρισμα: Μπορούν να παίζουν με το μυαλό μας, όποια στιγμή και όποτε γουστάρουν και να  σε κάνουν να αισθάνεσαι ως τον πλέον αποτυχημένο (ενώ είσαι πετυχημένος) ή να αισθάνεσαι πολύ άσχημα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί η γυναίκα θέλει σχεδόν πάντα να πληρώνεις και να κάνεις δώρα!

 

Όσο πιο έντονη θηλυκότητα εκπέμπει μια γυναίκα τόσο περισσότερο τρελαίνει εγκεφαλικά έναν άντρα. Πολλές γυναίκες προσπαθούν να μιμηθούν τη συμπεριφορά και τον τρόπο ομιλίας των αντρών θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τους προσεγγίσουν περισσότερο. Και αυτό είναι το μέγιστο λάθος που κάνουν.

 

 

Σε ακόμα χειρότερες περιπτώσεις μερικές γυναίκες προσπαθούν να μιμηθούν ακόμα και πρόστυχες ή πονηρές ατάκες που λένε οι άντρες. Αυτές οι τακτικές σκοτώνουν τη θηλυκότητα και δημιουργούν μια απόσταση ή ακόμα και απώθηση μεταξύ του άντρα και της γυναίκας.

Σε έχει συνεχώς μία κρύο …μία ζέστη… Πρόκειται για μία τεχνική που ίσως είναι ανέντιμη και παίζει συνεχώς με το μυαλό σου. Την μία μέρα είναι πολύ καλή μαζί σου, σου δίνει βαρύτητα και προσοχή. Την επόμενη μέρα όμως δείχνει ως ένα βαθμό αδιαφορία.

 

 

Όταν σε αγνοεί κατά περιόδους και σε κάνει να αισθάνεσαι ανάμεικτα συναισθήματα όπως αντιπάθεια αλλά και κάψα. Πώς γίνεται να αισθάνεσαι αντιπάθεια αλλά ταυτόχρονα να καίγεσαι για εκείνη; Και όμως γίνεται. Είναι θέμα ψυχολογίας.

Με αυτή την τεχνική η γυναίκα προσπαθεί να γίνει η «καψούρα» σου.

Η ζήλια έχει την ιδιότητα να φουντώνει το πάθος και την έλξη. Όταν ζηλεύεις τότε είναι σίγουρο ότι βράζεις μέσα σου για εκείνη.

Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι νιώθεις όλα αυτά, τότε μάλλον  είναι η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη κατάσταση και να …βγεις από το …καροτσάκι του σούπερ μάρκετ. Άντρας είσαι!