fbpx

Μετά το hot video ο Αρβανίτης …ξεσάλωσε: Νέος χαμός με τη συμμετοχή του σε «ροζ» ταινία!!!

Μετά το hot video ο Αρβανίτης …ξεσάλωσε: Νέος χαμός με τη συμμετοχή του σε «ροζ» ταινία!!!

Mετά το σάλο που προκλήθηκε πριν δύο περίπου μήνες στο διαδίκτυο, με τη διαρροή ροζ βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη γνωστό από το «Power of love» και πρώην συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου όπου έπαιζε στην ενότητα της εκπομπής “Διλήμματα Ζωής”, το οποίο ανέβηκε στο www.SugarBabes.tv to σάιτ της εταιρίας παραγωγής Ιννας Ιννάκι, και μάλιστα σε 3 βίντεο (σκηνές), το πράμα πλέον έχει πάρει άλλες διαστάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός με «ροζ» βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη που «άναψε φωτιές» στα social media

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων ανέβηκε στο SugarBabes.tv  Χριστουγεννιάτικη ταινία με τίτλο “Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο” σκληρού ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή των Φίλιππο Αρβανίτη και συμπρωταγωνίστρια την Εβελίνα Τσίβου.

 

 

Η Εβελίνα Τσίβου επίσης παίκτριας ριάλιτι στη Ρουμανία, με τίτλο “Μireasa” που στα Ελληνικά σημαίνει “Η νύφη”. Κάτι σαν το “Power of Love” όπου 15 κορίτσια διεκδικούνται από 5 άντρες τα οποία είναι μαζί με τις μητέρες τους στο παιχνίδι.

 

 

Η Εβελίνα Τσίβου, παρέμεινε ένα μήνα στο σπίτι του “Μireasa” και αποχώρησε στα τέλη Απριλίου 2020 από το ριάλιτι. Έπειτα πήρε μέρος στο “Master Chef” της Ρουμανίας όπου τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγο κορωνοϊου και δεν έχει προβληθεί ακόμα στην Ρουμάνικη τηλεόραση. Η Εβελίνα είναι μοντέλο, χορεύτρια και τα τελευταία 3 χρόνια μένει ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρουμανία. Η συγκεκριμένη ταινία της είναι η δεύτερη και πλέον είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της εταιρίας παραγωγής που διαπρέπει διεθνώς.

 

 

Μετά από επικοινωνία που είχαμε την Εβελίνα μας δήλωσε τα εξής: “Aν και εγώ κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της βιομηχανίας ενηλίκων, η συνεργασία μου με τον Φίλιππο  κύλησε ομαλά και το αποτέλεσμα είναι άρτιο, σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Ιννας. Έχω πλέον συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρία παραγωγής και είμαι πολύ ευχαριστημένη, μιας και δεν κλείνεται στα στενά όρια της Ελλάδας οι ταινίες μας, αλλά παγκοσμίως. Ο Φίλιππος ως πρωτάρης ήταν πολύ άνετος, το διασκεδάσαμε και πραγματικά έχει μεγάλο ταλέντο ως πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών. Τον καλωσορίζω οριζω στην ομάδα του SugarBabes.tv και του εύχομαι τα καλύτερα στην νέα του επαγγελματική πορεία”.

 

 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της SugarBabes.tv κ. Στέλιο Καπετανάκη: “O Φίλιππος πλέον είναι ένα κομμάτι της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών, όπου μάλιστα για φέτος φιγουράρουμε σε 4 κατηγορίες όντας η μοναδική Ελληνική εταιρία που διαγωνίζεται στα AVN Awards, γνωστά και ως τα “Οσκαρ” των ταινιών ενηλίκων που θα πραγματοποιηθεί και φέτος το νέο έτος στο Λας Βέγκας. Η Χριστουγεννιάτικη ταινία όπου έκανε και επίσημα το ντεμπούτο του είναι μόνο η αρχή.

 

 

Και η είδηση που σας έχω είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε να πρωταγωνιστούν στις ταινίες μας και πολλά άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα που συμμετείχαν σε ριάλιτι της Ελληνικής τηλεόρασης. Η SugarBabes.tv έχει κάνει μέσα σε 3 χρόνια τεράστια άλματα, με αποτέλεσμα πλέον να έχουμε τη δυνατότητα μέρος τον εσόδων να δίνονται για καλό σκοπό. Στις γιορτές κυκλοφόρησε και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού μας “SugarBabes magazine” όπου με την αγορά του έχετε πρόσβαση δωρεάν σε πάνω από 100 ταινίες και το κυριότερο είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των νοσοκομείων που είναι στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Μένουμε ασφαλείς και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία”.