fbpx

Με τη γυναίκα για ψώνια! Το χειρότερο μαρτύριο και πως θα το αποφύγεις

Με τη γυναίκα για ψώνια! Το χειρότερο μαρτύριο και πως θα το αποφύγεις

Όταν εσύ αποφασίσεις να ψωνίσεις κάτι, είτε ρούχο, είτε παπούτσια, πας στο γνωστό σου μαγαζί παίρνεις αυτό που θέλεις και φεύγεις σε ελάχιστο χρόνο! Αν δεν έχεις γνωστό μαγαζί τότε πας μια βόλτα σε ένα εμπορικό ή στην αγορά βλέπεις τις βιτρίνες, επιλέγεις μπαίνεις, παίρνεις και φεύγεις…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το μυστικό για μια πετυχημένη μακροχρόνια σχέση!

 

Έτσι ψωνίζει ο σωστός άντρας… όμως η γυναίκα έχει άλλη τακτική στα ψώνια!

Στη Θεσσαλονίκη αν ρωτήσεις έναν άντρα από πιο χέρι πρέπει να κρατάει τη γυναίκα του όταν περπατάει στη Τσιμισκή θα σου πεί: Με το αντίθετο από τις βιτρίνες και δεν έχουν άδικο.

Τα ψώνια με την γυναίκα είναι ο χειρότερος εφιάλτης των περισσότερων και γιατί συμβαίνει αυτό;

  • Η γυναίκα θα σταματήσει σε κάθε βιτρίνα και θα την εξετάσει εξονυχιστικά!
  • Θα μπει στα περισσότερα μαγαζιά και θα «κατεβάσει» τα ράφια ενώ στο τέλος δεν θα αγοράσει τίποτα και θα σου πει να συνεχίσετε στο επόμενο μαγαζί.
  • Θα σου πει να πάτε να ψωνίζει ένα …μπλουζάκι και θα επιστρέψετε με τουλάχιστον 10 σακούλες με άλλα είδη εκτός από το μπλουζάκι.
  • Θα αστειευτεί με κάθε πωλήτρια και θα πούνε τα γυναίκεια τους λες και είναι φίλες εδώ και χρόνια!

Αν πας με τη γυναίκα για ψώνια καλύτερα να μην κάνεις προπόνηση εκείνη τη μέρα. Τα χιλιόμετρα που θα διανύσεις και η ορθοστασία θα σε …αποζημιώσει!

Πως όμως θα αποφύγεις να πας με τη σχέση ή τη γυναίκα σου για ψώνια;

Εδώ λύση δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όταν είστε νέο ζευγάρι! Τουλάχιστον μια φορά θα το υποστείς το μαρτύριο. Όταν προχωρήσει η σχέση σας, τότε θα μπορείς να αποφύγεις στα ίσια αυτή την πραγματικά επώδυνη δοκιμασία!