fbpx

Μη ψάχνεσαι άδικα: Αυτά είναι τα εσώρουχα που τρελαίνουν κάθε γυναίκα!

Μη ψάχνεσαι άδικα: Αυτά είναι τα εσώρουχα που τρελαίνουν κάθε γυναίκα!

Όπως θέλεις το κορίτσι που θα …φιλοξενήσεις στο κρεβάτι σου να φροντίζει τον εαυτό του και να φοράει όμορφα και sexy εσώρουχα τσιγαρίζοντας τον εγκέφαλό σου στη θέα τους ακριβώς την ίδια φροντίδα απαιτούν και εκείνες από σένα για την εμφάνισή σου κάτω από το καλοραμμένο κουστούμι, το sexy τζιν ή τις cool φόρμες σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το χρώμα και το στιλ του εσωρούχου που επιλέγεις …προδίδει τον χαρακτήρα σου!

 

Και δεν αρκεί να το κάνεις μόνο όταν είσαι βέβαιος ότι θα τη ρίξεις στο κρεβάτι. Ακόμα κι αν απόψε δεν είναι η βραδιά σου, το να είσαι ετοιμοπόλεμος σου προσδίδει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ώστε μία από τις επόμενες να είναι.

 

 

Δες λοιπόν ποια είναι τα εσώρουχα που τρελαίνουν την κάθε γυναίκα.

Ας αρχίσουμε από το χρώμα:  Τα λευκά εσώρουχα είναι παρεξηγημένα. Ωστόσο φαίνεται ότι πάντα αποτελούσε ευχάριστη έκπληξη όταν έρχεται η πρώτη στιγμή του γδυσίματος μπροστά της επειδή για εκείνες το λευκό σημαίνει κάτι σημαντικό που εκφράζεται με τρεις λέξεις: Νοικοκυρεμένος, καθαρός και σέξι!

 

 

Μια γυναίκα όταν κοιμάται για πρώτη φορά με κάποιον θέλει επιπλέον το εσώρουχό του να της …πει: «Είμαι καθαρό, εφαρμοστό, χωρίς τρύπες και σπασμένα λάστιχα». Θέλει να ξέρει ότι έχει να κάνει με έναν υπεύθυνο άνθρωπο που εκτός από το να την φέρνει σε οργασμό ξέρει πώς χρησιμοποιείται και το πλυντήριο!

Είναι σίγουρο ότι όταν φτάνεις στην …κατάλληλη στιγμή μπορεί να μην υπολογίζεις το εσώρουχο που φοράς. Εκείνη ωστόσο το προσέχει! Ένα καθαρό λευκό σλιπ ή εφαρμοστό μποξεράκι αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μια γυναίκα σίγουρα δεν θέλει να πέσει πάνω σε …μπόξερ με αρκουδάκια και καρδούλες αλλά δεν θέλει να πέσει πάνω και σε λεοπάρ στρινγκ. Τις παλιές μέρες βέβαια ο άντρας ήταν ένα απλοϊκό ον και γι΄ αυτό είχε στην διάθεσή του μόνο έναν τύπο εσώρουχου  το σώβρακο. Σήμερα όμως υπάρχουν 700 διαφορετικά στιλ αντρικών εσωρούχων στην αγοράσε διάφορα χρώματα και στιλ.  Όμως το λευκό και γενικά τα ανοικτά χρώματα κάνουν τη διαφορά και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

 

Λες όμως τι τύπο εσωρούχου προτιμούν συνήθως οι κυρίες να φορούν οι άντρες:

 

 

  • Σλιπάκι

Αισθητικά δεν είναι η πρώτη τους επιλογή, αλλά αν εσύ το βρίσκεις βολικό το …ανέχονται και το …χαιδεύουν. Είναι το πιο αποκαλυπτικό για το σώμα σου, άρα ταιριάζει στους καλοσηματισμένους γλουτούς. Σε κάθε περίπτωση δείχνει πως νιώθεις καλά με την εμφάνισή σου, πράγμα που γενικά είναι ελκυστικό για τις γυναίκες. Έχε υπόψη σου ότι φθείρονται πιο γρήγορα από τα boxers, γι’ αυτό θα πρέπει να τα αντικαθιστάς συχνά. Λόγω της εφαρμοστής του φύσης (και, ναι, πρέπει να είναι εφαρμοστή – ούτε να σου αφήνει σημάδι το λάστιχο, ούτε να σακουλιάζει) είναι προτιμότερο να μην έχει ντεμοντέ παραθυράκια που θα σε κάνουν να μοιάζεις σαν να φοράς strap-on.

 

  • Μποξεράκι

Ίσως ο πιο κολακευτικός τύπος για κάθε σωματότυπο, θα περάσεις τις εξετάσεις όσο αυστηρό κι αν είναι το κορίτσι. Αν λόγω ελλιπούς υποστήριξης δεν σε βολεύουν στο γραφείο ή το γυμναστήριο, κανείς δεν σε εμποδίζει να τα φοράς μόνο το βράδυ. Αν είσαι αδύνατος, επίλεξε το σωστό νούμερο ώστε να μη μοιάζει με φουστανέλα. Αν πάλι το προτιμάς φαρδύ, φρόντισε τη στάση σου όταν κάθεσαι, ώστε να μην κρέμεται ο …μικρούλης σου απ’ το πλάι.

 

 

  • Εφαρμοστό μποξεράκι

Έχει την ωραιότερη εφαρμογή και εμφάνιση, σε κρατάει στο ύψος σου χωρίς να σε καταπιέζει, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζει διακριτικά το κορμί και τα προσόντα σου. Είναι αλήθεια ότι τραβάει την προσοχή πάνω στους κοιλιακούς και τους γοφούς σου αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο σέξι, που αν δεν έχεις το σουλούπι του Άη Βασίλη, εύκολα θα την αποπροσανατολίσεις.