fbpx

Να γιατί δεν πρέπει να ρισκάρεις να κάνεις το λάθος με τον κορωνοϊό!

Να γιατί δεν πρέπει να ρισκάρεις να κάνεις το λάθος με τον κορωνοϊό!

Πιστεύεις ή όχι στον κορωνοϊό το ρισκάρεις να κάνεις λάθος; Και δεν μιλάμε για τη ζωή σου, αλλά για τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Τους ανθρώπους που επουδενί δεν θέλεις να τους δεις στον τάφο!

Ο κορωνοϊός δεν είναι θρησκεία για να πιστέψεις ή όχι. Είναι μια πραγματικότητα θλιβερή και πολύ επικίνδυνη για όλη την ανθρωπότητα. Μπορεί να θεωρείς ότι δεν υπάρχει, παρά τους τόσους νεκρούς και νοσούντες, όμως αν κάνεις λάθος; Μπορεί να θεωρείς ότι είναι ένα ψέμα για να μας ελέγξουν, επειδή το διάβασες από κάποιον που επιβιώνει και κονομάει από τη άγνοια των ανθρώπων. Αν κάνεις λάθος όμως; Το σκέφτηκες αυτό;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αναρωτήσου γιατί να πρέπει να πας σε πάρτι εν μέσω κορωνοϊού

 

Αν το λάθος σου το διαπιστώσεις με τον χειρότερο τρόπο δηλαδή τον θάνατο του αγαπημένου σου προσώπου, τότε θα πιστέψεις; Μάλλον ναι αλλά τότε θα είναι αργά !

Και μπορεί να έχεις βάλει στα social την ανάρτηση ότι δεν είδες κανέναν νοσούντα ή νεκρό από τον κορωνοϊό, αλλά πίστεψε μας ότι καλύτερο είναι να μη δεις κανέναν και κυρίως να μην είναι αγαπημένο σου πρόσωπο!

Από την άλλη και εκείνοι σε αγαπάνε! Σε αγαπάει η μάνα σου, η γιαγιά σου, η θεία σου, ο πατέρας σου, ο παππούς σου και σίγουρα δεν θα θέλουν να σε θάψουν  επειδή εσύ αποφάσισες ότι το 2020 δεν πρέπει να σου λείψουν τα πάρτι.

Και μη λες ότι είσαι νέος και δεν κολλάς, γιατί και η διασωληνομένη  στην εντατική κοπέλα που πήγε διακοπές στη Χαλκιδική και κόλλησε νέα ήταν!

Ήδη ο μέσος όρος των νοσούντων είναι τα 36 χρόνια!