fbpx

Να γιατί δεν πρέπει να της κάνεις όλα τα χατήρια !

Να γιατί δεν πρέπει να της κάνεις όλα τα χατήρια !

Γνωρίζεις κοπέλα, σου αρέσει, τα βρίσκετε, βγαίνετε, θες να κάνεις καλή εντύπωση, και κυρίως γουστάρεις να την κρατήσεις. Τι πιο εύκολο από το να μην της χαλάς χατίρι και να της λες σε όλα ναι, σωστά; Ε, λοιπόν, σου ‘χω νέα: Λάθος. Με λάμδα κεφαλαίο. Και πάμε να εμπεδώσεις το πρώτο δυσκολάκι:

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο περισσότερο σεξ νομίζεις ότι θέλουν εκείνες από σένα;

 

Tο τελευταίο πράγμα που θέλει μια γυναίκα, είναι έναν άντρα που θα της λέει σε όλα ναι.

Οι γυναίκες (και οι άντρες εδώ που τα λέμε), έχουν την τάση να δοκιμάζουν όσο γίνεται τα όρια του άλλου σε μια σχέση, ώσπου να διαπιστώσουν μέχρι πού τους παίρνει. Αν δεν το πιστεύεις, δες ένα πιτσιρίκι του οποίου οι γονείς δεν του ασκούν καμία πειθαρχία και κανέναν έλεγχο και δεν του χαλάνε ποτέ χατίρι. Κάθε μέρα που περνάει θα γίνεται χειρότερο. Και μη νομίζεις ότι οι ενήλικες διαφέρουν. -Αν την αφήνεις να κάνει μονίμως ό,τι θέλει, αν ποτέ δεν εκφράζεις δική σου άποψη, αν ποτέ δεν διαφωνείς μαζί της, αν φοβάσαι να προτείνεις νέα πράγματα μήπως και βγεις από τη «ζώνη ασφάλειας» που νομίζεις ότι βρίσκεσαι, τότε απλώς δεν σέβεσαι τον εαυτό σου. Και ναι, δε θα σε σεβαστεί ούτε κι εκείνη, πόσω μάλλον να σε θαυμάζει. Κι όπου δεν υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός, δεν υπάρχει και έλξη.

Όταν λες μονίμως ναι, γίνεσαι προβλέψιμος. Και προβλέψιμος ίσον βαρετός. Ακόμα και αν στην αρχή σε βρει ελκυστικό και υπάρχει μία άλφα χημεία ανάμεσά σας, τελικά θα χάσει το ενδιαφέρον της για σένα σύντομα. Καμιά γυναίκα δεν την τράβηξε ποτέ το βαρετό, προβλέψιμο καλό παιδί της διπλανής πόρτας. Η έλξη ζωντανεύει με λίγο σασπένς, με προκλήσεις και εναλλαγές.

Όταν λες ναι σε όλα, βρομάς από χιλιόμετρα απόγνωση. Αν σε θεωρεί απελπισμένο, με τίποτα δε θα σε θεωρήσει σέξι.

Νομίζεις πως αν λες σε όλα ναι, θα μπορέσεις να εξαργυρώσεις τις χάρες αργότερα στο κρεβάτι. Πρώτα απ’ όλα, άσε με να σου πω ότι αυτό είναι τουλάχιστον αξιολύπητο. Αν νομίζεις ότι πρέπει να της κάνεις χάρες για να την έχεις στο κρεβάτι, τότε κάπου το πας λάθος το τιμόνι. Επιπλέον, αν δεν υψώνεις ποτέ ανάστημα, αν ποτέ δεν παίρνεις το πάνω χέρι, αν δεν έχεις το τσαγανό να επιβληθείς σε τίποτα και υποχωρείς μονίμως, τότε θα δεις την λίμπιντό της και την όποια σας ερωτική ζωή να παίρνει την κατηφόρα μέχρι να καταντήσει ανύπαρκτη. Πώς να σε βρει καυτό και σέξι; Θα μιλάει για σένα στις φίλες της και θα λέει κάτι του τύπου «Ο Κώστας; Ναι μωρέ, καλό παιδί είναι και δε μου χαλάει χατίρι, αλλά…» Και με το «αλλά» θα εννοεί, είναι ξενέρωτος και δεν με ανάβει.

Ακόμα χειρότερα, αν της λες συνεχώς ναι γιατί δεν έχεις τα κότσια να πεις όχι, αλλά ταυτόχρονα αυτό σου τη βαράει κι εκνευρίζεσαι και κατεβάζεις μούτρα και παραπονιέσαι για άσχετους λόγους (αφού δεν μπορείς να της εξηγήσεις ότι σου τη σπάει το ότι… της λες μονίμως ναι), τότε το πιθανότερο είναι να σε θεωρήσει αλλοπρόσαλλο και η ειρωνεία είναι ότι θα ‘χει και δίκιο!

 

Τέλος, από ιστορική άποψη, οι άντρες προστατεύουν τις γυναίκες –τόσο σωματικά, όσο και με άλλους τρόπους. Η γυναίκα του σήμερα μπορεί να είναι δυναμική και ανεξάρτητη, να έχει καλύτερη δουλειά από τη δική σου, να βγάζει περισσότερα λεφτά, να στέκεται στα πόδια της. Τίποτα από όλα αυτά δεν αλλάζει το ότι θέλει από τον άντρα που έχει δίπλα της να νιώθει προστατευμένη, να νιώθει πως έχει ένα αρσενικό στο οποίο μπορεί να βασιστεί. Αν το μόνο που ακούει από τα χείλη σου είναι ναι σε όλα, δεν πρόκειται να νιώσει τίποτε από όλα αυτά, οπότε ναι, καλά μαντεύεις: δεν της κάνεις! Μπορεί η παροιμία να λέει «θα γίνω χαλί να με πατήσεις», αλλά αν αφήσεις τη γυναίκα που γουστάρεις να κάνει ακριβώς αυτό, να σε πατήσει δηλαδή σαν χαλάκι για να περάσει στον επόμενο, τότε μην παραπονεθείς. Εσύ το προκάλεσες!