fbpx

Να γιατί είναι καλό να «στοχεύεις» σε φεμινίστριες… Έρευνα υποστηρίζει ότι δεν θα χάσεις!

Να γιατί είναι καλό να «στοχεύεις» σε φεμινίστριες… Έρευνα υποστηρίζει ότι δεν θα χάσεις!

Αν ακούς για φεμινισμό αι φεμινίστριες και σου γυρνάει το μυαλό ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις και να αρχίσεις να «στοχεύεις» φεμινίστριες! Τον λόγο δύσκολα τον φαντάζεσαι αλλά είναι το σεξ!!!

Σύμφωνα με έρευνα οι φεμινίστριες κάνουν καλύτερο και περισσότερο σεξ που μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι δίνουν μεγάλη σημασία στον οργασμό της συντρόφου τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο καλά ξέρεις το ταίρι σου; Μάθε πως θα το …μάθεις!

 

Τα τελευταία χρόνια μιλάμε περισσότερο για τον φεμινισμό, με το πρώτο πληθυντικό εννοούμε ότι εμείς οι άντρες μιλάμε περισσότερο γι’αυτόν. Η συζήτηση για πρώτη φορά ξέφυγε από τα όρια του γυναικείου κινήματος χειραφέτησης. Πλέον το θέμα δεν είναι αν κάποια γυναίκα είναι φεμινίστρια ή όχι, αλλά για το αν ένας άντρας φεμινιστής.

Ολοένα και περισσότεροι αντρες αυτοπροσδιορίζονται ως φεμινιστές σήμερα. Μεταξύ αυτών και αρκετοί διάσημοι και ισχυροί άντρες όπως ο Πρωθυπουργός του Καναδά. Η δημόσια παραδοχή του Justin Trudeau γέννησε την απορία σε Καναδούς ερευνητές πώς να μεταφράζεται αυτό άραγε στις επιδόσεις στο κρεβάτι κάποιου που δηλώνει φεμινιστής. Ως πρώτη στάση στην έρευνα χρησιμοποιήθηκε η μεγάλη εθνική έρευνα που διεξήχθη στον Καναδά γύρω από το σεξ και αρχικά φρόντισαν να απομονώσουν από το τεράστιο δείγμα τις απαντήσεις που έδωσαν ετεροφυλόφιλοι ενήλικες άντρες. Η έρευνα από μόνη της είναι αρκετά εκτενής και περιλαμβάνει εκτός από τη δήλωση σεξουαλικότητας, πιο συγκεκριμένες προτιμήσεις πάνω στο σεξ, το σεξουαλικό παρελθόν, τις πολιτικές προτιμήσεις και τις απόψεις τους πάνω σε κοινωνικά ζητήματα.

Τα πρώτα ευρήματα έδειξαν πως η πλειοψηφία των Καναδών αντρών, 60%, δήλωσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του φεμινιστή, σε αντίθεση με το 22% του δείγματος το οποίο δήλωσε πως είναι φεμινιστές και ένα 18% που δήλωσε ότι δεν έχει άποψη ή δεν είναι σίγουρο. Όπως και στην αντίστοιχη έρευνα που έγινε σε γυναίκες, οι φεμινιστές φαίνεται πως έχουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τους μη φεμινιστές.

Συνεχίζοντας στην ανάλυση των δεδομένων, οι ερευνητές ξεχώρισαν πως συμπεριφέρονται οι άντρες σε συγκεκριμένες σεξουαλικές καταστάσεις. Διαπίστωσαν πως οι φεμινιστές κάνουν και δέχονται στοματικό σεξ πολύ πιο συχνά από τους μη φεμινιστές.

Εκτός από τη χαοτική διαφορά στο στοματικό σεξ, οι φεμινιστές κάνουν γενικά πιο συχνά σεξ δηλώνοντας πως δεν θυσιάζουν με αυτόν τον τρόπο τη σεξουαλική του απόλαυση. Ακόμα η ανάλυση των δεδομένων έδειξε πως οι φεμινιστές δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα προκαταρκτικά του σεξ όπως ο ερεθισμός του γυναικείου στήθους και γενικά περισσότερα φιλιά και χάδια.

Η μεγαλύτερη σημασία που δίνουν οι φεμινιστές στο να κάνουν στοματικό στις συντρόφους τους οδηγεί σε περισσότερους οργασμούς στατιστικά, κάτι που ανταμείβεται στη συνέχεια από την πλευρά των γυναικών.

Το πιο σημαντικό συμπέρασμα της έρευνας σύμφωνα με τους υπεύθυνους δεν είναι τόσο το εύρημα που θέλει τους φεμινιστές να κάνουν περισσότερο σεξ. Αυτό που βρήκαν πολύ πιο ενδιαφέρον είναι ότι επιβεβαιώθηκε ότι όσοι δηλώνουν δημόσια φεμινιστές φαίνεται ότι το εννοούν κιόλας έμπρακτα.

Με τα πιο βασικά θεσμικά ζητήματα του φεμινιστικού κινήματος να έχουν λυθεί, αυτά που παραμένουν προς επίλυση είναι τα κοινωνικά και η ισότητα στο σεξ φαίνεται πως είναι ένα από αυτά. Ο γυναικείος οργασμός υποτιμάται ως προς την αξία του και τη σημαντικότητα του σε σχέση με τον αντρικό και από την έρευνα φαίνεται ότι η ισότητα των δύο φύλων περνάει και από το κρεβάτι.