fbpx

Να γιατί οι άντρες μετά τα 30 γίνονται εξπέρ στο κρεβάτι!

Να γιατί οι άντρες μετά τα 30 γίνονται εξπέρ στο κρεβάτι!

Τα «πρώτα άντα» αποτελούν, ομολογουμένως, ένα σημείο ορόσημο στη ζωή κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου.

Ο τρόπος σκέψης, η συμπεριφορά, διάφορα στοιχεία του χαρακτήρα, αλλά και το σώμα μας, αλλάζουν και διαφοροποιούνται.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί νομίζεις ότι εκείνες φωνάζουν όταν κάνουν σεξ; Μάθε για να εκπλαγείς!

 

Πολλοί παράγοντες επηρεάζονται, όπως το επαγγελματικό κομμάτι, η προσωπική κατάσταση και πολλά άλλα. Το σεξ είναι, επίσης, ένας τομέας στον οποίο φαίνεται καθαρά η επίδραση της κομβικής αυτής ηλικίας, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι αν ψάξεις καλά τον εαυτό σου θα δεις ότι γνωρίζεις καλύτερα τις γυναίκες και φυσικά γίνεσαι καλύτερος στο σεξ ..και δες το γιατί:

 

Έμαθες να ξεχωρίζεις τα σημάδια

Στα 30 ξέρεις καλύτερα καλύτερα, όχι μόνο τη γυναικεία ψυχολογία και συμπεριφορά, αλλά και τις πρακτικές πλευρές του θέματος. Είτε κατέχουν πολλές εμπειρίες είτε όχι, ξέρουν πλέον να ερμηνεύουν κάποια σημάδια και, παράλληλα, προσέχουν περισσότερο τι τις ικανοποιεί στο κρεβάτι.

 

Ποιότητα παρά ποσότητα

Δεν είσαι πια 20, όπου σκοπός ήταν ο αριθμός (με πόσες θα το κάνεις) χωρίς να σε ενδιαφέρει η ποιότητα. Πλέον έχεις γίνει πιο επιλεκτικός και συνειδητοποιείς πως σημασία δεν έχει μόνο η πράξη σαν πράξη, αλλά και μερικοί άλλοι παράγοντες που τη συνοδεύουν.

 

Αλλαγή στο ύφος του σεξ

Πολλοί είναι οι άντρες που μετά τα 30 δεν νοιάζονται αποζητούν το ωμό και άγριο σεξ, αλλά γίνονται πιο τρυφεροί και συναισθηματικοί. Η σεξουαλική τους ωρίμανση έχει ως αποτέλεσμα να μην «το σκάνε» αν αναπτυχθούν συναισθήματα, να μην τρομάζουν με την οικειότητα και να μην πανικοβάλλονται στις αγκαλιές.

 

Ο «πρόλογος» έχει σημασία

Βελτιώνεσαι στα προκαταρκτικά. Σε νεαρότερες ηλικίες αυτό μοιάζει με αγγαρεία και το μόνο που έχει σημασία είναι το «βουρ στο ψητό». Μετά τα 30 οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο από πριν για την ικανοποίηση και της παρτενέρ τους και απολαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία του σεξ, με όλα του τα χαρακτηριστικά.

 

Αλλαγή στις ορμόνες

Δεν είναι ότι μεγαλώνοντας μειώνεται η τεστοστερόνη, αλλά πλέον ξέρεις να τη διαχειριστείς. Φυσικά και συνεχίζει να έχει την γνωστή επιρροή της, αλλά δεν μοιάζει πια ανεξέλεγκτη. Είσαι πιο ήρεμος, πιο έμπειρος και γνωρίζεις πώς να κοντρολάρεις τη δύναμη της τεστοστερόνης.