fbpx

Να γιατί πολλοί θέλουν τη γυναίκα από πάνω την ώρα του σεξ!

Να γιατί πολλοί θέλουν τη γυναίκα από πάνω την ώρα του σεξ!

Στο… κρεβάτι εισέβαλαν οι ειδικοί για να πάρουν μια γεύση από τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ερωτικών συντρόφων παγκοσμίως. ‘Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η έρευνα που διενήργησε η κατασκευάστρια εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών «Lelo» σε δείγμα δέκα χιλιάδων ατόμων, επιχείρησε να σκιαγραφήσει την ερωτική ζωή των ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί μπορεί να μετάνιωσες –αν και το χάρηκες – για το one stand σεξ

 

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μία είναι η πιο δημοφιλής ερωτική στάση των περισσότερων ανθρώπων: η σκυλίσια… Η γυναίκα στα «τέσσερα», στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια και ο άνδρας βρίσκεται από πίσω της με τον κορμό του είτε σε ευθεία είτε σε επαφή με την πλάτη της.  Η «στάση του σκύλου» είναι η πιο δημοφιλής ερωτική στάση παγκοσμίως

Η πιο δημοφιλής σεξουαλική στάση παγκοσμίως είναι η… «σκυλίσια», με ποσοστό 50,41% .

– Η στάση όπου η γυναίκα είναι από πάνω κι έχει τον έλεγχο με ποσοστό 38,24%.

– Με ποσοστό 34,66%, η ιεραποστολική θέση καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

– Η στάση «69» ακολουθεί στην τέταρτη θέση με ποσοστό 17,69%!

 

 

Γιατί όμως σχεδόν οι μισοί θέλουν τη γυναίκα από πάνω;

 

  1. Ξαπλώνεις και απλά χαλαρώνεις

Τα περισσότερα σε αυτήν την στάση, εξαρτώνται από την κοπέλα, οπότε είναι λογικό ο εσύ  να είσαι πιο χαλαρός, να έχεις λιγότερες ευθύνες και φυσικά μεγαλύτερη απόλαυση.

 

  1. Έχεις την απόλυτη θέα του σώματος της

Βλέπεις όλη της τη δόξα, κάτι που μόνο σε αυτήν την στάση είναι εφικτό να συμβεί. Έχεις απόλυτη θέα του προσώπου της, των εκφράσεών της, των κινήσεων και του σώματός της.

 

 

  1. Μπορείς να …χουφτώνεις

Είναι η υπέρτατη στάση που μπορεί να αγγίζεις και να ζουλάς τα οπίσθιά της χωρίς τύψεις κι ενοχές. Αυτό μπορεί να συμβεί εξίσου κι όταν είναι στα 4, αλλά εδώ είναι διαφορετική η αίσθηση καθώς ουσιαστικά κρατάς τα οπίσθιά της, προσφέροντας ταυτόχρονη στήριξη!

 

  1. Η διείσδυση είναι πιο έντονη

Επειδή η γυναίκα έχει τα ηνία κι η στάση αυτή προσφέρει μία κάθετη διείσδυση εφόσον η κοπέλα είναι καθιστή, η αίσθηση είναι εντονότερη και προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση.

 

  1. Την ανεβοκατεβάζεις

Μπορείς να την ανεβοκατεβάζεις άνετα και να την κάνεις να τρελαίνεται ακόμα περισσότερο χαζεύοντας τους μύες σου που τεντώνονται. Εκείνη τη στιγμή εκείνη νιώθει ασφάλεια και σιγουριά και αφήνεται στη διάθεσή σου.