fbpx

Να γιατί σε πιάνει ή …την πιάνει …λογοδιάρροια μετά από το σεξ!

Να γιατί σε πιάνει ή …την πιάνει …λογοδιάρροια μετά από το σεξ!

Τελειώσατε, το χαρήκατε και πλέον …μπλα και μπλά και ξανά …μπλά! Με απλά λόγια μετά την πράξη σας έχει πιάσει μια λογοδιάρροια άνευ προηγούμενου.

Αν μιλάτε και οι δύο ακατάπαυστα ή αν μιλάς μόνο εσύ ή μόνο αυτή έχει το καθένα την σημασία του σύμφωνα με τους επιστήμονες που διεξήγαγαν την σχετική έρευνα με τίτλο: «Sex Unleashes Your Tongue» (Το σεξ απελευθερώνει τη γλώσσα σου)

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν κάποιες φορές δεν θέλεις να κάνεις σεξ μην αυτοκατηγορήσε και μάθε τις αιτίες

 

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Personality and Social Psychology Bulletin» οι ερευνητές προσπάθησαν να εξηγήσουν γιατί μας πιάνει η γνωστή λογοδιάρροια που ανέφερα παραπάνω.

Στην έρευνα συμμετείχαν άντρες και γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 20 οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη λοιπόν ομάδα-και η πιο τυχερή αν με ρωτάς-εκτέθηκε σε αισθησιακές εικόνες (όχι πορνογραφικές) οι οποίες έδειχναν είτε άντρες και γυναίκες σε σέξι πόζες, είτε ζευγάρια να φιλιούνται είτε σκηνές από την… πολύ σέξι ταινία με την Angelina Jolie και τον Antonio Banderas «Original Sin», και η δεύτερη (άτυχη ομάδα) εκτέθηκε σε αδιάφορες φωτογραφίες με… ντυμένους ανθρώπους και ζωάκια.

Στη συνέχεια λοιπόν, ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να μιλήσουν με άγνωστο άτομο του αντίθετου φύλου, μέσω chat και να κάνουν μία εξομολόγηση. Ανακαλύφθηκε λοιπόν, ότι τα άτομα της πρώτης ομάδας, έκαναν πιο εύκολα την εξομολόγησή τους ενώ ακόμα και το περιεχόμενό της ήταν πιο προσωπικό.

Το συμπέρασμα λοιπόν, είναι ότι όσο πιο έντονη σεξουαλική έλξη νιώθεις για ένα άτομο, τόσο πιο εύκολο είναι για σένα να κάνεις αποκαλύψεις για τον εαυτό σου. Είναι ένας τρόπος για να έρθεις πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου και να νιώσεις μεγαλύτερη οικειότητα.