fbpx

Να γιατί το σεξ των διακοπών είναι διαφορετικό και καλύτερο

Να γιατί το σεξ των διακοπών είναι διαφορετικό και καλύτερο

Για το σεξ στο καλοκαίρι έχουν γραφτεί διάφορα. Είναι καλό και χρήσιμο και ουδείς το αμφισβητεί, όμως το σεξ των διακοπών είναι ακόμα καλύτερο και διαφορετικό ειδικά αν είσαι εργένης, αλλά και παντρεμένος να είσαι δεν έχει καμία σημασία!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί το καλοκαίρι θέλεις πολύ περισσότερο σεξ

 

Αν είσαι εργένης η σκέψη και μόνο ότι το πρωί ανταλλάζεις κουβέντες και αντηλιακό με μια γυναίκα που δεν ήξερες πριν πέντε λεπτά και το βράδυ μπορεί να βγάζετε τα μάτια σας στο ξενοδοχείο είναι η αποθέωση του απρόβλεπτου. Και ξέρεις τι λένε για το σεξ που ακολουθεί μια απρόβλεπτη συνθήκη. Είναι απ’ αυτά που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

 

 

Αν είσαι παντρεμένος ή σε σχέση τότε η ζέστη,  ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση, ευνοούν τη ψυχολογία και σε απελευθερώνουν ώστε να ξεφύγεις από τα στερεότυπα του σεξ που κάνεις όλους τους άλλους μήνες του χρόνο. Σκέψου ότι αν είσαι παντρεμένος με μικρά παιδιά που έχεις «παρκάρει» στους γονείς, τότε είναι μια ευκαιρία να θυμηθείτε τα ωραία που είχατε πριν τα παιδιά!

Είτε εργένης είσαι, είτε σε σχέση, είτε παντρεμένος  πρέπει να γνωρίζεις ότι στις διακοπές το καλοκαίρι τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα! Οι διακοπές και η χαλαρή διάθεση που τις συνοδεύει μας βοηθούν να έχουμε περισσότερο χρόνο και διάθεση για σεξ.

 

 

Στις διακοπές οι άνδρες λειτουργούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα στον σεξουαλικό τομέα. Καταρχάς λόγω της χαλαρής διάθεσης και της απουσίας στρες βελτιώνονται τα προβλήματα στύσης και εκσπερμάτισης ψυχογενούς αιτιολογίας, που δεν είναι σπάνια το χειμώνα.

Ακόμα και την ώρα του μεγάλου πάθους που θες να κάνεις απλά ένα κλικ με τα δάχτυλά σου και να είστε και οι δύο γυμνοί, ο χειμώνας είναι απέναντί σου. Θέλει το κακό σου. Μπότες, παντελόνια, ζώνες, πουλόβερ, πουκάμισα. Μέχρι να γδυθείς, έχουν πέσει τα πρώτα χασμουρητά. Το καλοκαίρι και ειδικά στις διακοπές τα φορτωμένα outfits πάνε περίπατο εξ ορισμού. Η ζωή όλων γίνεται πιο εύκολη και η ενέργεια που έχει σπαταληθεί πριν το σεξ είναι σχεδόν μηδενική.

Ακόμη, τόσο τα επίπεδα της σεροτονίνης η οποία επηρεάζεται από την ηλιοφάνεια, όσο και εκείνα της βιταμίνης D, που είναι υψηλότερα τους ζεστούς μήνες, σχετίζονται με τη λίμπιντο και τη σεξουαλική απόδοση. Γιατί; Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που έχουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης D έχουν και υψηλή τεστοστερόνη, καθώς και ότι τα επίπεδα σεροτονίνης επηρεάζουν τη στύση.