fbpx

Να πως μπορεί ένα …φουσκωτό «φλαμένγκο» να σου βγει …ξινό!

Να πως μπορεί ένα …φουσκωτό «φλαμένγκο» να σου βγει …ξινό!

Το ότι είσαι μεγάλος άντρας δεν σημαίνει τίποτα, αφού οι κίνδυνοι της θάλασσας δεν γνωρίζουν ηλικία. Μπορεί να πεις ότι δεν είσαι μικρός και μπορείς να κολυμπήσεις, όμως αυτό πάντα εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και τα θαλάσσια ρέματα.

Μια κλασσική περίπτωση του πιο φαινομενικά αθώου αλλά ίσως επικίνδυνου θαλάσσιου παιχνιδιού είναι τα μεγάλα στρώματα τύπου φλαμίγκο όπου ξαπλώνεις άνετα και …απολαμβάνεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν χόρτασες τη θάλασσα είναι η κατάλληλη εποχή για εξόρμηση στο βουνό!

 

Και εδώ είναι το πρόβλημα γιατί σε ελάχιστα λεπτά μπορείς να βρεθείς στα ανοιχτά χωρίς να το πάρει χαμπάρι ακόμα και αν η θάλασσα είναι λάδι!

Και πως γίνεται αυτό;  Με δύο τρόπους, ο πρώτος και πιο …υποχθόνιος είναι τα θαλάσσια ρέματα της περιοχής που μπορεί να βγάλουν στην άμμο ή μπορεί να σε βγάλουν ανοικτά με πιθανότερο το δεύτερο. Ο άλλος τρόπος είναι ένα ξαφνικό αεράκια στεριανού αέρα προς την θάλασσα που μπορεί να παρασύρει το παιχνίδι με σένα μαζί ανοιχτά χωρίς να το πάρεις χαμπάρι!

Επειδή συνήθως χαλαρώνουμε σε τέτοια φουσκωτά αφού είναι πολύ βολικά, ο ύπνος είναι κάτι εύκολο. Και δεν λέμε να κοιμηθείς του καλού καιρού, ένα λεπτό μόνο να …κλείσεις τα μάτια και εκείνη την ώρα να παρασυρθείς προς τα ανοιχτά, είναι αρκετό.

Και αν θεωρείς τόσο απλό ότι θα κολυμπήσεις, μάλλον καλύτερα να μην το εύχεσαι.

Με απλά λόγια όταν είμαστε πάνω σε τέτοιο φουσκωτό έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και ειδικά όταν βάζουμε μικρά παιδιά πάνω τους!