fbpx

Οι πιο δυνατές γροθιές και κλωτσιές έπεσαν στη Λάρισα στο «Πάση Δυνάμει 101»

Οι πιο δυνατές γροθιές και κλωτσιές έπεσαν στη Λάρισα στο «Πάση Δυνάμει 101»

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Αλκαζάρ στη Λάρισα είδαν πολύ μα πάρα πολύ ξύλο, όπου το Kick Boxing, το Boxing και το MMA είχαν την τιμητική τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως κέρδισε ο Νουρμαγκομέντοφ τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και τον χαμό που ακολούθησε! (Video)

 

Το θέαμα περίσσευε για τους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων σε μια διοργάνωση που έστησε αν οι «Glory Fighters», το δυναμικότερο σωματείο της Λάρισας και ένα από τα κορυφαία της Ελληνικής περιφέρειας.

 

 

Οι αγώνες «Πάση Δυνάμει 101» είχαν προσκεκλημένους κορυφαίους των κορυφαίων των δυναμικών αθλημάτων σε μια διοργάνωση υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων έγινε σε συνεργασία με το σωματείο Α.Σ Άψιμον.

 

 

Το «Πάση Δυνάμει 101» διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας και είναι η πρώτη φορά που η  διοργάνωση έγινε στην περιφέρεια. Πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από όλη την Ελλάδα, σε όλες τις κατηγορίες συνέθεσαν δυνατά ζευγάρια μονομάχων με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων στην απόλυτη μάχη των δυνατών.

 

 

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε με την γιγαντομαχία ανάμεσα στον Μπάμπη “The Dragon” Δραγατσίκη των Glory Fighters (coach Τάσος Λιβάνιος) και τον Ανδρέα Κοκκόνη της Κωνσταντόπουλος Team (coach Αλέκος Κωνσταντόπουλος) διεκδικώντας τον τίτλο και την χρυσή ζώνη του πρωταθλητή εφήβων της Ε.Ο.Μ.Α στα 63 κιλά με όρους Κ1.

Η διοργάνωση πλαισιώθηκε από ένα μοναδικό μουσικό και χορευτικό show. Διακεκριμένοι χορευτές και χορεύτριες της σχολής χορού Burn the Floor εντυπωσίασαν με το πρόγραμμα τους, ενώ ξεχωριστή ήταν η  εμφάνιση της 17χρονης Λαρισαίας τραγουδίστριας Λυδίας Καλογιάννη που διακρίθηκε σε πρόσφατο Πανελλήνιο διαγωνισμό ταλέντων.

 

ΠΗΓΗ: larissanet.gr