fbpx

Πανευρωπαϊκό Supermoto το σαββατοκύριακο στο Drive Park της Θεσσαλονίκης (Video)

Πανευρωπαϊκό Supermoto το σαββατοκύριακο στο Drive Park της Θεσσαλονίκης (Video)

Την Θεσσαλονίκη και τη πίστα Drive Park επέλεξε η FIM για να διεξάγει τον τέταρτο αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto που ειδικά για φέτος έχει την ισχύ παγκόσμιου, αφού δεν διεξάγεται η σχετική διοργάνωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τι μπορείς να κάνεις με τη μηχανή σου σε μια πίστα καρτ (Video)

 

Ο αγώνας θα γίνει το σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου στο Drive Park στο Νέο Ρύσιο που είναι η καλύτερη πίστα kart των Βαλκανίων και φυσικά αυτό ήταν ο λόγος που η FIM την επέλεξε.

 

 

Ήδη έχουν φτάσει οι πρώτες  αποστολές με κορύφωση αύριο Τετάρτη. Οι σημαντικότεροι ευρωπαίοι και όχι μόνο αναβάτες θα προσφέρουν άφθονο θέαμα στον τέταρτο από τους συνολικά έξι αγώνες του πρωταθλήματος S1 2018

 

 

Παράλληλα θα γίνει και αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος με πολλές ελληνικές συμμετοχές.

 

 

Οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους μάγους της πλαγιολίσθησης με δύο τροχούς στη πίστα υψηλών προδιαγραφών πίστα, Drive Park που βρίσκεται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στο Νέο Ρύσιο.

 

 

Ήδη η πίστα έχει διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες με προσθήκη χωμάτινης διαδρομής, ανεβάζοντας σημαντικά το βαθμό δυσκολίας αλλά και το θέαμα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου θα αρχίσουν στις 11.00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 16.10, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει με ζέσταμα στις 09.30 και θα ολοκληρωθεί με τον τελευταίο αγώνα στις 15.30.