fbpx

Πρώτη φορά σεξ μαζί της! Πως περνάς τις αμήχανες στιγμές

Πρώτη φορά σεξ μαζί της! Πως περνάς τις αμήχανες στιγμές

Δεν είναι λίγες οι φορές στη ζωή ενός άντρα που βρίσκεται πρώτη φορά με μια γυναίκα. Αν είσαι έφηβος δικαιολογείσαι να μην γνωρίζεις. Αν όμως είσαι ενήλικος όχι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το σνακ που θα σε κάνει δυνατό στο σεξ!

 

Μάθε λοιπόν πως μπορείς να φερθείς την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ και να της μείνεις αξέχαστος:

 

  1. Πρώτα από όλα η ασφάλεια.

Έχε μαζί σου πάντα προφυλακτικό που θα το χρησιμοποιήσεις. Δεν είναι ντροπή είναι ασφάλεια. Ακόμα και εκείνη να θέλει να κάνετε ελεύθερο σεξ εσύ να αρνηθείς.

 

  1. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες

Μη νομίζεις ότι θα γίνει ότι και στις ταινίες… Το σεξ στα περισσότερα ζευγάρια βελτιώνεται και γίνεται όλο και πιο απολαυστικό, όσο περνά ο καιρός και ο άνδρας με τη γυναίκα γνωρίζονται καλύτερα. Με τον καιρό, επίσης, εξοικειώνονται και τα σώματά σας. Δώσε όχι μία αλλά πολλές ευκαιρίες αν την πρώτη φορά δεν βιώσεις εκείνο που περίμενες.

 

 

  1. Μην την πονέσεις

Όσο και να θεωρείς ότι αυτό είναι δείγμα ανδρισμού μη το κάνεις. Μπες γλυκά και όμορφα. Σεβάσου την. Αν όμως γίνει ρίξε ένα φιλάκι και πες «μωρό μου σόρι» ή κάτι αντίστοιχο. Θα την κερδίσεις περισσότερο ακόμα!

 

  1. Μην υποθέτεις

Το λάθος θα είναι να υποθέσεις ότι τα ξέρει όλα ή είναι ειδικός στο σεξ! Να ξέρεις ότι ακόμα και να είναι «μαστόρισσα» όπως κάθε άνθρωπος θέλει επιβεβαίωση στο σεξ ακόμα και αν δεν το παραδέχεται. Από την άλλη αν δεν ξέρει… δείξε επιείκεια και μάθε την τα κόλπα!

 

 

  1. Μη περιμένεις οργασμό

Μην περιμένετε ότι θα έχει οπωσδήποτε οργασμό όσο και αν θέλεις να το βιώσεις. Το αν θα έχει οργασμό εξαρτάται από εκείνη αλλά και από σένα. Δηλαδή πόσο ικανός είσαι να την φέρεις σε οργασμό!

 

  1. Αν καταλάβεις ότι προσποιείται …χαλάρωσε

Αν καταλάβεις ότι προσποιείται μη το κάνεις θέμα. Δεν είναι απαραίτητο ότι το σεξ που της κάνεις της αρέσει. Μπορεί να της αρέσεις ως άντρας, ως μυαλό, ως λογική αλλά στο σεξ μπορεί να μην είσαι ακριβώς στα γούστα της! Αν προσποιηθεί τότε πιθανόν να σε θέλει πολύ και το κάνει για να μην σε απογοητεύσει.