fbpx

Πως θα φλερτάρεις στα social χωρίς να φας «μπλοκ»

Πως θα φλερτάρεις στα social χωρίς να φας «μπλοκ»

Αυτό τον καιρό τα social δίνουν και παίρνουν! Μόνος σου, κλεισμένος στο σπίτι με την τεστοστερόνη σου στα ύψη, ψάχνεις να βρεις την παρέα και να φλερτάρεις άνετα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας άντρας θυμάται: Όταν εκείνη με τιμώρησε σκληρά για την απιστία!

 

Όμως επειδή είναι τέτοια η κατάσταση είναι σχετικά εύκολο να ξεφύγεις και αντί να περάσεις καλά να φας «μπλοκ»!

Δες πως θα το κάνεις ομαλά και να κερδίσεις αυτό που θες

 

  1. Τρελός και ενοχλητικός

Έχεις μείνει μπακούρι και διψάς για σεξ και το γυναικείο χάδι γενικά. Τι πιο εύκολο από το να μπεις στο facebook ή το Instagram, και να πάρεις σβάρνα τα κορίτσια του παρελθόντος σου, στα οποία δε θυμάσαι καν πώς έχεις φερθεί. Εντοπίζεις μωράκι, τσεκάρεις ότι μάλλον είναι single και βομβαρδίζεις. Υπάρχει απάντηση, αλλά τυπική και είναι το πολύ δύο μηνυμάτων του τύπου «ναι χαθήκαμε ελπίζω να περνάς καλά». Εσύ όμως δεν μένεις εκεί. «Τι θα έλεγες να τα πούμε;». Καμία απάντηση. «Αν ενοχλώ πες μου αν είναι να ξέρω.» Καμία απάντηση. Κατεβατό! Καμία απάντηση και block. Ποτέ κανένας, είτε άντρας είτε γυναίκα, δε συγκινήθηκε από απεγνωσμένο κατεβατό. Δε θέλει και πάρτο απόφαση.

 

  1. Απλά ενοχλητικός

Στέλνεις εσύ το μήνυμά σου για να κόψεις και κίνηση και δε λαμβάνεις απάντηση. Ξαναστέλνεις μετά από λίγες μέρες, έτσι για να υπενθυμίσεις την ύπαρξή σου, και η απάντηση είναι και πάλι ανύπαρκτη. Πραγματικά, την αμέσως επόμενη μέρα είναι αχρείαστο και ίσως… δυσάρεστο να στείλεις και τρίτο μήνυμα. Δεν της αρέσεις και τόσο, γιατί αν όντως της άρεσες, θα απαντούσε και στο πρώτο-όπως συμβαίνει πάντα-. Άσε που αν σε είχε ξεχάσει και ξαναμπήκες δυνατά στο προσκήνιο, με το τρίτο μήνυμα το παιχνίδι το έχασες. Μείνε στο δεύτερο παρακαλώ! Βασικά μείνε στο πρώτο… Δεν ξέρω μπερδεύτηκα!

 

  1. Ενοχλητική ψωνάρα

Γουστάρεις, είσαι και λίγο απελπισμένος αλλά είσαι πολύ κουλ για να το δείξεις. Τσάμπα κυκλοφορείς σαν φιγουρίνι για να πέφτουν τα γκομενάκια; Στέλνεις λοιπόν μήνυμα, σε mood «Τι λέει;» ή «Τι φάση;» που παίζει και πολύ γιατί είσαι και πολύ τρομερός αλλά δουλίτσα δεν κάνεις. Μετά ξαναστέλνεις «Για πού είσαι;» και καπάκια «Είμαι στα μέρη σου». Μα πόσο απασχολημένος και πόσο –καθόλου- κουλ; Δίνεις απλά την εντύπωση ότι δεν ξέρεις ορθογραφία (γι’ αυτό περιορίζεσαι σε απλές δισύλλαβες λεξούλες). Γνώμη μου. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου όταν νιώσεις πως βαριέσαι στη σχέση σου

 

  1. Είναι σχετικά εντάξει

Αν έχεις βγει 2-3 ραντεβού με την άλλη και απλά σε έχει πιάσει η χαζομάρα και της στέλνεις αστειάκια και ζουζουνιές, δε θα είμαι αφοριστική συνέχισε. Μέχρι βέβαια το σημείο που θα συνεχίσει να διασκεδάζει. Αν για απάντηση λάβεις ένα απλό «χαχαχα» τότε ήρθε η ώρα να σταματήσεις γιατί πρόκειται να γκρεμίσεις ό, τι έχτισες με κόπο και ιδρώτα.

 

  1. Καθ’ όλα εντάξει…

Όταν μάλλον το πάτε για σχέση. Εκεί στείλε όσο θέλεις χωρίς να σε νοιάζει. Εξάλλου είναι γνωστό τοις πάση, ότι από τη στιγμή που η σχέση παγιώνεται, κόβονται και τα μηνύματα #mia_zwh_anapodoi_mwre