fbpx

Πως το εσώρουχο σου μπορεί να εκτοξεύσει την λίμπιντο της!

Πως το εσώρουχο σου μπορεί να εκτοξεύσει την λίμπιντο της!

Ελάχιστοι άντρες επενδύουν σε καλής ποιότητας εσώρουχα, διότι παρ΄όλο που καταλαβαίνουν τα οφέλη της αγοράς ενός καλού δερμάτινου παπουτσιού, ποιοτικού κουστουμιού ή μπουφάν, συχνά παραμελούν την ποιότητα όταν επιλέγουν εσώρουχα και κάλτσες και  εδώ είναι που κάνουν λάθος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το χρώμα του εσωρούχου που “τρελαίνει” τις γυναίκες!

 

Και που είναι το λάθος; Στο ύφασμα και στη κατασκευή του κάθε εσώρουχου που αφήνει να διαφανεί το σχήμα του «μικρούλη» σου, ειδικά όταν είναι ερεθισμένος. Κάτι που όταν το δει εκείνη είναι βέβαιο ότι θα την …ανάψει.

 

 

Επειδή το εσώρουχο σου κρύβεται κάτω από τα ρούχα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να σου φανεί λίγο αδιάφορο το γεγονός να επενδύσεις λίγα παραπάνω χρήματα σε ένα πιο ποιοτικό και ακριβό εσώρουχο αν επιλέξεις όμως ένα καλύτερο εσώρουχο σου  προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση όταν αποφασίσεις να ξεντυθείς μπροστά σε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με έρευνα της Daily Mail, το εσώρουχο μας έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πως σε αντιμετωπίζει εκείνη.

 

 

Μάλιστα το  71% των γυναικών δήλωσε ότι «έχει σημασία» το εσώρουχο των συντρόφων τους.

Οι γυναίκες συμφωνούν ότι τα παλιά ανδρικά «μπόξερ» είναι απαράδεκτα, με το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα που τα φοράει.

Σε αντίθεση με τα γυναικεία εσώρουχα, η αξία των αντρικών είναι αντιστρόφως ανάλογη με το πόσο εντυπωσιακά και φανταχτερά είναι.

Όπως θέλεις το κορίτσι σου να φροντίζει τον εαυτό του για σένα και να φοράει όμορφα και sexy εσώρουχα τσιγαρίζοντας τον εγκέφαλό σου με κάθε τυχαίο σκύψιμο, ακριβώς την ίδια φροντίδα απαιτεί κι εκείνη από σένα για την εμφάνισή σου κάτω από το καλοραμμένο κουστούμι, το sexy τζιν ή τις cool φόρμες σου. Και δεν αρκεί να το κάνεις μόνο όταν είσαι βέβαιος ότι θα τη ρίξεις στο κρεβάτι. Ακόμα κι αν απόψε δεν είναι η βραδιά σου, το να είσαι ετοιμοπόλεμος σου προσδίδει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ώστε μία από τις επόμενες να είναι.