fbpx

Στη Πλαστήρα στη Καλαμαριά έχει μοναδική θέα και τέλεια μαγαζιά

Στη Πλαστήρα στη Καλαμαριά έχει μοναδική θέα και τέλεια μαγαζιά

Η Πλαστήρα, ο παραλιακός δρόμος της Καλαμαριάς είναι από πολλούς παρεξηγημένος. Το άλλοτε ένδοξο  παρελθόν του στον τομέα της διασκέδασης έδωσε τη θέση του σε μια χρόνια ύφεση που όμως πλέον αρχίζει να ξεπερνιέται.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα καφενεία της Θεσσαλονίκης με τους καλύτερους μεζέδες

 

Σήμερα η Πλαστήρα στην Καλαμαριά φιλοξενεί πολλά μαγαζιά, όλων των ειδών, από μπαρ μέχρι spor cafe,από ψαροταβέρνες για όλα τα βαλάντια, ψητοπωλεία αλλά και ιταλικό εστιατόριο.

Η Πλαστήρα σε όλο της το μήκος έχει φανταστική θέα αλλά και άνετο πάρκιγκ ώστε να βρεις αυτό που θέλεις χωρίς το άγχος της κλήσης.

 

 

Το Activeman.gr πήγε στη Πλαστήρα και ανακάλυψε τέσσερα μαγαζιά, ένα από κάθε είδος διασκέδασης και φαγητού που στα προτείνει ανεπιφύλακτα.

Και επειδή η Πλαστήρα δεν είναι μόνο για θαλασσινά και ψάρια η επιλογή του Σολωμονίδης – Φιλέτο είναι σοφή απόφαση. Τα μοναδικά και ξακουστά σουτζουκάκια του, αλλά και το μοναδικό φιλέτο είναι μερικά από τα εδέσματα που προτείνουμε.

 

 

Αν όμως δεν θέλεις να φας, αλλά απλά να περάσεις καλά, να πιείς καφέ ή ποτό και να παίξεις και κανένα παιχνίδι ή απλά να δεις τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας η επιλογή είναι το Monopoly.

 

 

Αν το μεσογειακό σου ταπεραμένο ταιριάζει στις ιταλικές γεύσεις υπάρχει ένα ιταλικό εστιατόριο η Firenze, που ξεχωρίζει για τις γεύσεις του. Από τη πάστα, την πίτσα μέχρι και τα φαγητά μαγειρεμένε με την ιταλική φινετσάτη γεύση.

 

Και επειδή είσαι σε παραθαλάσσιο μέρος που έχει παράδοση στα ψάρια δεν είναι δυνατόν να μη δοκιμάσεις θαλασσινά και να πιείς ένα τσίπουρο. Ψαροταβέρνες η Πλαστήρα έχει πολλές, όμως μια είναι που ξεχωρίζει το Εν Πλω που είναι το μοναδικό μαγαζί που εκτός από τους καταπληκτικά μοναδικούς του μεζέδες έχει και απίθανη θέα!

 

 

Δες τις προτάσεις του Activeman.gr με αλφαβητική σειρά:

 

Εν Πλω: Απαράμιλλη θέα και ψαρικά με μοναδική ποιότητα

Κάποιοι το γνωρίζουν ως «Καφενείο του Ψαρά» όπως ήταν κάποτε. Όμως εδώ και καιρό είναι «Εν πλω» και αποτελεί ένα από τα must μαγαζιά της Πλαστήρα στη Καλαμαριά για όσους προτιμούν τα ποιοτικά θαλασσινά και ψάρια και τσιπουράκι η κρασάκι με απαράμιλλή θέα.

 

Αν και φαίνεται ότι θέλει λίγο …ψάξιμο, αφού δεν φαίνεται από τον δρόμο, είναι όμως εύκολο να το βρεις, να παρκάρεις στο πάρκιγκ, να κατέβεις λίγα σκαλιά και θα βρεθείς στο απίστευτο στέκι να απολαύσεις τις ψαρολιχουδιές και την απίθανη θέα του Θερμαϊκού.

 

 

 

 

Firenze το πολυτελές ιταλικό εστιατόριο με υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές!

Από το 1981 στην Πλαστήρα στη Καλαμαριά υπάρχει ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια. Η Firenze είναι μια δημιουργία του Θόδωρου Zωγράφου.

 

 

Από τότε μέχρι και σήμερα η Firenze είναι ένα πολυτελές ιταλικό εστιατόριο, χωρίς υπερβολές  το οποίο σέβεται τους πελάτες του τόσο στον τομέα της ποιότητας όσο και της οικονομίας αφού ακόμη και αν τα προϊόντα μας είναι ποιοτικά και γευστικότατα διατηρούνται σε χαμηλές τιμές.

 

 

 

 

Sports café Monopoly: Για παιχνίδι και χαλαρώση

Μπορείς απλά να πιείς καφέ ή ποτό, όμως μπορείς να παίξεις ένα από τα δεκάδες παιχνίδια, είτε επιτραπέζια, είτε ηλεκτρονικά που είναι διαθέσιμα και  αν πεινάσεις να δοκιμάσεις ένα από τα εκπληκτικά πιάτα.

 

 

Ο λόγος για το Sports café Monopoly στην Πλαστήρα 51στη Καλαμαριά που αποτελεί την ιδανική επιλογή για καφέ και διασκέδαση και σίγουρα είναι ο χώρος που θα επιλέξεις για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους σου.

 

 

 

Σολωμονίδης – Φιλέτο: Για καλό φιλέτο, μοναδικά σουτζουκάκια και πολλά άλλα

 

Στην Καλαμαριά όταν λένε σουτζουκάκι εννοούν Σολωμονίδης αφού αποτελεί παράδοση εδώ και δεκαετίες. Όμως εδώ και χρόνια στον Σολωμονίδη – Φιλέτο δεν πας μόνο για τα σουτζουκάκια, αλλά και τα καταπληκτικά κρεατικά και γενικά κρεατομεζέδες.

 

 

Στην Πλαστήρα στη Καλαμαριά λειτουργεί ένα από τα τρία μαγαζιά. Τα άλλα δύο βρίσκονται το ένα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και το άλλο στην Αριστοτέλους.