fbpx

Στη Χαλκιδική τα πάρτι τα κάνουν απόγευμα με μπόλικο…χαμούλη αλλά όχι σε βίλες!

Στη Χαλκιδική τα πάρτι τα κάνουν απόγευμα με μπόλικο…χαμούλη αλλά όχι σε βίλες!

Μπορεί από χθες να άρχισε το μέτρο του κλεισίματος των καταστημάτων εστίασης τα μεσάνυκτα, όμως στη Χαλκιδική το είχαν «λύσει» το θέμα πολλές μέρες νωρίτερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αναρωτήσου γιατί να πρέπει να πας σε πάρτι εν μέσω κορωνοϊού

 

Τα πάρτι δεν γίνονται σε βίλες, ούτε με …κωδικοποιημένα μηνύματα! Γίνονται αργά το απόγευμα και διαρκούσαν (τουλάχιστον μέχρι χθες) έως τις μικρές ώρες και η «πρόσκληση» είναι από «στόμα σε στόμα». Που γίνονται; Σε κάποια beach bar της Κασσάνδρας κυρίως σε όσα είναι μακριά από κατοικημένες περιοχές!

 

Πως γίνεται όμως η διαδικασία;

Γίνεται πολύ απλά χωρίς οργάνωση από το κάθε κατάστημα. Ο ένας το λέει στον άλλον και όταν αρχίσει να …γέρνει ο ήλιος ανεβαίνει η μουσική, λειτουργεί η …μπάρα και γενικός γίνεται ένας χαμός που διαρκεί.

Αυτά γίνονται κυρίως τα σαββατοκύριακα!

 

Στη Θεσσαλονίκη μπουζούκια από το απόγευμα

Από την άλλη στη Θεσσαλονίκη ένα μαγαζί φαίνεται ότι βρήκε τη λύση στο μέτρο του κλεισίματος τα μεσάνυκτα. Σύμφωνα με το thestival.gr, ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή  προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το «Οραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης.

Το κατάστημα θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Οσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19:30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Οσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21:30.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο «Οραμα» άρχισαν στις 7 Αυγούστου και είναι προγραμματισμένες για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

ΦΩΤΟ: Αρχείο