fbpx

Τελικά σου πάει πραγματικά να φοράς μαγιό speedo;

Τελικά σου πάει πραγματικά να φοράς μαγιό speedo;

Πέρα από τα mankinis που, εκτός του Borat, είδαμε να φοράνε πολλοί άνδρες στη Μύκονο, δεν υπάρχει κάποια κραυγαλέα τάση στα ανδρικά μαγιό που να έχει προκαλέσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το στιλιστικό λάθος με το μαγιό σου στη παραλία αν έχεις γυμνασμένα πόδια!

 

Και αυτό, γιατί ότι trend και να προκύψει κάθε χρόνο από τα brands, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το παλιό-καλό Speedo.

Ή αλλιώς το “banana hammock”, όπως το λένε οι Αμερικάνοι. Ή το “budgie smuggler”, σύμφωνα με τους Αυστραλούς.

Τίποτα και κανείς ακόμα δεν μπορεί να αποδεχτεί απόλυτα την ιδέα ενός τόσο στενού και (σχετικά) αποκαλυπτικού ανδρικού μαγιό. Ένα το οποίο να είναι αποδεκτό ώστε να φοράνε άνδρες, ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων, και να υποστηρίζουν με περηφάνια. Εμείς όμως, το απενοχοποιούμε.

Γιατί αν έχεις δει τον Tom Selleck να φοράει Speedo, ξεχνάς οποιαδήποτε άλλη άποψη είχες στο μυαλό σου γι’ αυτό το μαγιό. Και κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση για να το φορέσεις. Οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας θα πρέπει να μην απασχολεί το μυαλό κανενός.

Μάθε πως θα φορέσεις σωστά ένα μαγιό speedo

 

Το σωστό style

Ανάλογα με το στιλ και τον σωματότυπό σου, βρες μια γραμμή Speedo που να σε εκφράζει και που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα όταν το φοράς.

 

Sense the tone

Που πρόκειται να φορέσεις ένα Speedo; Εάν νιώθεις ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, σκέψου πριν το φορέσεις, που πρόκειται να το φορέσεις. Θα πας σε παραλία στο χωριό σου; Σε κάποιο pool party που οι περισσότεροι άνδρες θα φοράνε μακριά μαγιό; Φίλτραρε όλους αυτούς τους παράγοντες πριν το φορέσεις.

 

Ενθάρρυνε τον εαυτό σου

Καμιά φορά, το να τολμάς και να πειραματίζεσαι με τα ρούχα που φοράς, μαρτυράει τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σου. Αν σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να φορέσεις ένα Speedo, γιατί σ’ αρέσει βρε αδερφέ, ενθάρρυνε τον εαυτό σου να το κάνει. Μην ξεχνάς, ότι στην τελική, είναι απλά ένα μαγιό.