fbpx

Την Κυριακή η μεγαλύτερη μοτο-βόλτα από τους GreekStuntRiders

Την Κυριακή η μεγαλύτερη μοτο-βόλτα από τους GreekStuntRiders

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη ώρα έφτασε και εκατοντάδες μοτοσικλετιστές θα ξεκινήσουν για την μεγαλύτερη μοτο-βόλτα που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα και ονομάζεται «Riding For a Cause Greece 2019» με οργανωτές τους GreekStuntRiders.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tips για να περάσεις καλά στη μεγάλη μοτο – βόλτα την Κυριακή

 

Την Κυριακή 9 Ιουνίου όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη βόλτα με μηχανές από το parking του ΙΚΕΑ στις 11:00 το πρωί ενώ οι αναβάτες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο μία ώρα πριν στις 10.

 

 

Η βόλτα θα φτάσει sτο beach bar Glarokavos στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου θα ακολουθήσει ένα ακόμη τρελό πάρτι με πολλή μουσική, βόλτες με Jetski και watersports ενώ θα υπάρχει και κλήρωση ενός motocross Yamaha YZ250F!!

 

Riding For a Cause Greece 2019 trailer

Get ready for the amazing? one✊ and only? ?Riding For a Cause? Greece 2019!?????#RidingForaCause2019 #GreekStuntRiders #RFC2019 #GRSTR

Gepostet von Greek Stunt Riders am Montag, 3. Juni 2019

 

Για ακόμη μία φορά και φέτος, την πορεία θα οδηγεί όχημα της εταιρείας τετρακίνητων οχημάτων 4x4offroad Service And Parts  Θεσσαλονίκης, όπου θα ορίζει το όριο ταχύτητας και δεν θα προσπερνάται από κανέναν.

 

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Yamaha Μερεμετσάκης ,του Mega Stock Bazaar και άλλων χορηγών.

Από την πρώτη χρονιά πριν 4 χρόνια το Activeman.gr στήριξε και φυσικά κάλυψε την μεγαλύτερη μοτο-βόλτα. Δες τι έγινε πέρσι όταν περισσότεροι από 1000 μοτοσικλετιστές ξεκινούσαν από τη Θεσσαλονίκη.

 

 

Κάθε χρόνο το «Riding For a Cause Greece 2019» συγκεντρώνει περισσότερους από 1000 μοτοσικλετιστές, που είτε με παρέα, είτε μόνοι τους μετέχουν στο ταξίδι, διασκεδάζουν αλλά και κερδίζουν πολλά δώρα που κληρώνουν  οι GreekStuntRiders.