fbpx

Τι ψάχνεις ή τι νομίζεις ότι ψάχνεις από μια rerto – cool μοτοσικλέτα

Τι ψάχνεις ή τι νομίζεις ότι ψάχνεις από μια rerto – cool μοτοσικλέτα

Το παλιό είναι αλλιώς και ειδικά όταν είσαι νέος και εντυπωσιάζεσαι από τον σχεδιασμό των παλιών μοτοσικλετών, αλλά όπως είναι φυσικό δεν τις έχεις καβαλήσει, τότε ίσως αγόραζες μια ολοκαίνουργα μοτοσικλέτα που μιμείται σχεδιαστικά τις παλιές που αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μια πανέμορφη μοτοδιαδρομή που θέλει κότσια για να την ταξιδέψεις

 

Τα τελευταία χρόνια οι σχεδιαστές δημιούργησαν κάποια μοντέλα αντίγραφα των παλιών, retro – cool όπως τα λένε, με πολλούς φυσικά νεωτερισμούς και φουτουριστικές παρεμβάσεις και ακολούθησαν οι υπόλοιπες εταιρίες.

Μοτοσικλέτες όμορφες αλλά ιδιαίτερες που ίσως σε προκαλέσουν να τις καβαλήσεις.

Όμως γιατί να διαλέξεις μια τέτοια μοτοσικλέτα;

 

  • Είσαι νοσταλγός

Γιατί είσαι νοσταλγός των εφηβικών σου χρόνων, κάτι που σημαίνει ότι είσαι κοντά ή άνω των 50.

 

  • Θες να νιώσεις …νοσταλγός

Γιατί είσαι νέος και θες να νιώσεις κάπως την αίσθηση των παλιών μοτοσικλετών, μόνο που θα σε απογοητεύσουμε επειδή η αίσθηση είναι πολύ διαφορετική, αφού έχουν σύγχρονο κινητήρα και αναρτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά μοντέλα. Επομένως δεν θα νιώσεις τι σημαίνει καρμπιρατέρ ή τσοκ τον χειμώνα αν δεν καβαλήσεις μια πραγματικά παλιά μοτοσικλέτα!

 

  • Είναι θέμα στιλ!

Γιατί θέλεις να είσαι στιλάκι και να τραβάς το ενδιαφέρον! Μια τέτοια μοτοσικλέτα είναι ιδιαίτερη και όπως είναι φυσικό προσελκύει τα βλέμματα με σένα να την καβαλάς και φυσικά τα θετικά σχόλια!

 

  • Είσαι τύπος retro

Γιατί είσαι retro τύπος αλλά με σύγχρονες απόψεις! Από τη μια θες να βρίσκεσαι νοητά δεκαετίες πίσω αλλά θέλεις και τη βόλεψη της σύγχρονης τεχνολογίας σε κινητήρα και αναρτήσεις και όλα αυτά που δεν είχαν οι παλιές μοτοσικλέτες!

 

  • Είσαι ήπιος τύπος …οδηγικά

Γιατί θέλεις ήπια οδήγηση χωρίς να προσπαθείς να τιθασεύσεις τα άλογα του κινητήρα. Χαλαρή οδήγηση και όχι γκαζώματα στα φανάρια ή στιγμιαίες κόντες ή ξέδωμα με τελικές στην εθνική.

 

  • Τα χαλαρά ταξίδια

Γιατί σου αρέσουν τα χαλαρά ταξίδια, αν και πολλές retro – cool μοτοσικλέτες δεν είναι και ιδιαίτερα αναπαυτικές.