fbpx

Το λένε …υπέρτατο φετίχ, είναι όμως πολύ επικίνδυνο και ίσως θανατηφόρο!

Το λένε …υπέρτατο φετίχ, είναι όμως πολύ επικίνδυνο και ίσως θανατηφόρο!

Όσοι το έχουν κάνει μιλούν για την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση! Ένα από τα πιο top αλλά και επικίνδυνα φετίχ ανδρών και γυναικών που προϋποθέτει όχι μόνο την εμπιστοσύνη αλλά και τη γνώση εκείνου ή εκείνης που θα το εφαρμόσει για να εκτινάξει μια ερωτική συνύπαρξη στα ύψη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 6 top και …απίθανες φαντασιώσεις των αποδυτηρίων

 

Είναι επικίνδυνο επειδή προϋποθέτει την μείωση της οξυγόνωσης του εγκεφάλου και ονομάζεται υποξυφιλία ή αλλιώς ασφυξία. Το πώς φτάνει κανείς σε αυτό το σημείο εξαρτάται από τα γούστα του ατόμου. Σχοινί, χέρια, σακούλες, πλαστική μεμβράνη, νερό, η μέθοδος έχει να κάνει καθαρά με αυτό που ψάχνει το άτομο. Για πολλούς η αίσθηση του να νιώθουν την κυρίαρχη δύναμη ενός χεριού στο λαιμό τους είναι ερεθιστικό. Για άλλους ο ερεθισμός και ο οργασμός συνδέονται με την αίσθηση ότι αποκόπτεται η ροή του οξυγόνου προς τον εγκέφαλο. Υπάρχουν βέβαια και εκείνα τα άτομα που επιζητούν να λιποθυμούν τελείως. Οι παρενέργειες μπορούν να ξεκινήσουν από καρδιακή προσβολή και να φτάσουν μέχρι μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Η υποξυφιλία περιγράφεται ως μια μορφή σεξουαλικού μαζοχισμού. Ωστόσο”,” σε αρκετά περιστατικά υποξυφιλίας δε φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον του ατόμου στο να υποφέρει”,” αλλά μόνο στο να αυξήσει τη σεξουαλική απόλαυση. Τα περιστατικά αυτά δε φαίνεται να πληρούν τα διαγνωστικά κριτήρια μαζοχισμού ούτε να έχουν κάποια σχέση με αυτόν. Οι πιο συχνές συνοδές συμπεριφορές είναι το δέσιμο και η παρενδυσία

Η ιδέα να τον πνίγουν κάποιον έστω και λίγο εξιτάρει και διεγείρει. Είναι όμως επικίνδυνο αν ξεφύγει από κάποια όρια.

Πάντως όσοι το επιχειρούν ή το έχουν το ερωτικό τους …πρόγραμμα είναι κάτι που τηρούν ως απόλυτο μυστικό.

Όλη αυτή η διαδικασία ανήκει στο κομμάτι του σεξουαλικού μαζοχισμού δηλαδή του BDSM όπου φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητό.

Αν αποφασίσεις λοιπόν να το δοκιμάσεις το υπέρτατο όπως λένε φετίχ φρόντισε μόνο να μην ξεπεράσεις τα όρια καθώς πολλά άτομα διεθνώς έχουν χάσει τη ζωή τους από ασφυξία!